ooo Ali abi hoşgeldin, herkes seni soruyor bana, lüfer gitti sende kayboldun Özledik abi, görüşmek üzere.
Lüferle geldim işte Ceyhun. Olmazmı. Boğaz ilk lüfer girişiyle beraber budayız. işler ah işler diyim. Tüm dostlara selam.
Klasmanlar farkli abicim ben rapalaya 1.5 liradan fazla vermem verirsem balik yakalayamam zati Arkadaşlar bilir 1 liralik rapala shimano makine çalişir dierleri bakar
Emre hatırlarsan rapala boyuna göre alıyordun balıkları :laughing: 5cmlik rapalaya bu kadar balık yani hihi
Evet çok iyi hatirliyorum balik boğazi terketmiş sadece bebeler kalmişti seninle yanyana atişlar yapiyorduk sen hiç alamazken ben bebede olsa her 3 atişimin neredeyse 2 tanesinde balik aliyordum :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Ey gidi günler işte hihi hihi hihi Hatta Mehmet abi ve Onnik abide yanimizdaydi hatirlarmisin kimse tutamazken adam aliyo 1 liraliik rapalaa Hatirladin sen onu :thumb:
selam millet balıktan yeni geldim aşiyanda bir şey yok sabah 4 kişiyidik kimse bir şey alamadı tarabyada 2.5 kilo kadar karışık istavrit aldım açık da yakın da atsan aynı balık geliyor oltacı Erol abininde hepinize selamı var
Hoşbulduk cümleten sağolunuz. nerde benim teknem oltalarım misinalarım iğnelerim nerde 3 ayı geçmiş tekneyi görmeyeli....
http://www.ebay.com/itm/140915514526?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Lüfere hazırlık. 6 tane aldım.(2 paket) Siz bakarken 3 er 3 er yakalayacağım.