yok artık abartmayalım. Elime geçen her kamış ve makinayı denemeye çalışıyorum. Yalnız kırılınca kamış belki ses gelebilir karşıya
Abi selam. Cumartesi günü sohbetimizde LineaEffe Sorento hakkında biraz konuşmuştuk belki hatırlarsın. Yanlışım yoksa kullanmıştın yada duyumun vardı. Nasıl bir kamış, bilgin varsa paylaşabilir misin biraz?
Selam Burak, Sorento değilde LineaEffe'nin 2 uçlu olan parçalı kamıştan bahsetmiştim Lineaffe Pacific Cast bir ucu 160 gr atarlı diğer ucu 220 gr atarlı. Bir arkadaşım almıştı,sonuçta yeni bir ürün ama kullandığına göre iyi bir kamış diyor 200 gr.'ı rahatlıkla attı demişti, bana da gel dene diyor bir türlü fırsat bulupta deneyemedim. Ama en kısa zamanda test etmeyi planlıyorum
Birde Burak benim gibi sende kamış peşinde koşuyorsan acele etme derim, Mart sonu gibi birçok firma yeni ürünlerden getiriyor, onları da görmeden karar vermemek lazım:thumb: mesela benim kamış bilgisine güvendiğim Okan arkadaşım var Mitchell Potenza kamışı önerdi uygun diyor benim düşündüğüm kıstastaki kamışlardan aşağı kalır yanı yok diyor.
TFT ADINA LAMBUKA VE AZMAN ISTAVRIT ÇALIŞIYORUM BEYLER HEPIMIZ ICIN.. SANIRIM BURDA BALIKLAR SEFERI SEFERINE UYMAYACAK GIBI GELIYOR... BU SEFERDE NASIBIMIZE BUNLAR VARMIS... HEPINIZE IYI GUNLER... RASTGELE http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1090297#post1090297
Abi çok sağol ilgine. Ben yanlış hatırlıyormuşum. Bu aralar Sorento vip çok kulağıma gelmeye başladı, gruptan bir dostumuz da düşünüyor ama kullanan yada bilene denk gelemedik. Sanırım fiyatı LineaEffe standartlarında oldukça yüksek olduğu için pek tercih edilmiyor. Evet Mart sonu gibi yeni Daiwa kamışlar falan da geliyormuş diye duydum. Daiwa'nın yurtdışı fiyatlarını düşününce buralara hangi fiyatlardan geleceğini az çok tahmin edebiliyorum. Beni aşar Zaten bir miktar beklemedeyim, bakalım neler olacak
Bende merak ettim şimdi Sorento'yu keşke o gün gittiğimizde baksaydık ben diğer kamışı merak ettiğimden baktım güzeldi. Mart sonu gibi Shimanolar ve Kısık'ta birçok malzeme getirecek, aslına bakarsan bir gün gidip İstoçuda gezmek lazım, bence fiyat performans olarak Kudos kamışlarda fena değildir Remixon da, ama bu bahsi geçen kamışların hepsini Ceyhun iki'ye böler üç'le çarpar oda ayrı bir konu :laughing: Bu arada Mehmet abi'nin kamışı da gelseydi iyiydi
Abi kısıtlı bütçeye maksimum performans parolasıyla çıktım yola, hadi hayırlısı Ceyhun parçalı kamış uzmanı El becerisi işte, teleskopik kamışı itinayla parçalı kamış haline getirebiliyor Daha benim kırk fırın ekmek yemem lazım. Mehmet abinin Daiwa titretir cinsten merak konusu. Hani şöyle diyim, ben daha öyle bi alet görmedim. İçinden misina geçiyo falan, aman yarabbim
EVVET BEYLER OGLEDEN SONRA TUTULANLARDA ASAGIDADIR HEPINIZE SEVGILER http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1090406#post1090406
Aret benim hedef yerde yatanlardan büyük olanı bir süredir Tüm çaba ve çalışmalarımın sonucunda imzamın altına bir satır daha ekletmeye karar verdim Ama moderatör beni döver diye tırsıyorum
Onu gün gelir tutarız da bu Granyöz'ü bir balıkçı tezgahında bile görmek nasip olmadı bugüne kadar. Adam denizde bulup vurmuş, hem de 72 kg. ahh ahh :ranger:
Bu olay sarayburnu gibi duruyor ama merak ettiğim acaba fotomontajmi diye devamli düşünmekteyim Çok sağlam bir balik ve adam bunu vurdu dielim balik alip götürmezmi adami nasil bir baliktirki bu nasil zaptetmiş adam bunu nasil çikarmiş Keşke kendi ağizindan dinleme şansimiz olaydi