Abi işte sorun orda... Vurmalı mıydı acaba??? Böyle baba bi balık daha yaşamayı hak etmez mi ki acep? Bu işin başka boyutu tabi. Ama farzedelim vurduk (ki zıpkına karşıyım), arkasında su kayağı yaptırır bu balık muhtemelen
Git sarayburnuna spin yap diyince istanbulda levrek yoh sen annaman diyorlar. Bosuna dag tepe gezmeyin. Avrupa yakasi, sarayburnu, anadolu yakasi kiz kulesi önü.
Emre azıcık PhotoShop biliyorsam -ki azıcık bilirim- o fotomontaj değil. Kuyruğun suya girişi, sudaki yansıma, adamın bacağının balıkla temas ettiği bölüm falan son derece başarılı... Ancak başka bi yerden balığı alıp hava atmak için çektirilmiş bir poz olabilir yani montaj değil kanımca.
Bence de montaj değil,ayrıca para verip de alabileceğiniz bir balık değil. Ama tüm denizlerde az miktarda da olsa bu boya ulaşanları olduğu biliniyor.
bugün bir karar alıyorum bu günden sonra hedef balığım kesinlikle palamut-lüfer-sarıkanat artık istavritle işim olmaz
Öğleden sonra Tarabya'ya uğradım, kamışın ucunu denemek için bir kaç atış yaptım. Sabah gelenler iyi boyda istavrit almış (Onnik abi'de ) 2-3 tane iri tırsi alan vardı. Rapala denedim sonuç sıfır. İlkbahar yaz için 8m tekne ayarlıyorum!!! fiyat konusunda anlaşabilirsek 4lü gruplar halinde haftasonu organizasyonları olacak reeling
Başka ne grupları var Ceyhun? Levrek grupları olursa zevkü sefa ile katılırım Bu arada esas hava ısınınca büyükçe bir tekne ile 20-30 kişi hem balık hem de mangal organizasyonu yapalım. Kaçan balıkların ardından da suya dalarız
Vay arkadaş bu basıl bir balıktır yahu LA buna odunu geçirecen kuzu gibim ateşte çevirecen bütün T.F.T ekibide ateşin başında olcek bi güzel afiyetle yicen:hungry: :laughing: :laughing: :laughing:
Karides ile eşek istavriti mevsimi ne vakittir, bilen var mı? Spin takımın ucuna 20gr kurşun ve dibe sal gitsin, sonra da istavrite kalama açma keyfi
Arkadaşlar Nisan'da bir de Karadeniz kıyısı kalkan organizasyonu yapalım. Oltaları atarız, sonra mangal filan ne varsa takılırız balık gelmese bile güzel olur.