Ayarlıyorum derken alıyor musun yoksa org. için kiralanacakmı . Kira ise rumeli kavağından çok arkadaş var . Daha büyük tekneler ayarlayabiliriz.
Palamut (çapari ile), sarıkanat (yemli), istavrit (çapari) her şey olabilir tabiki zamanı gelince. Önce bir ayarlayalım, balık tutmak kolay
HERKESE SELAMLAR BUGUN TUTTUKLARIMIDA EKLEYEYIM DEDIM... KALIN SAGLICAKLA.... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53366
günaydın arkadaşlar yarın mutlaka istavrit yakalamam lazım çok sparişim var tarabyada olacağım gelenlerle görüşürüz
Onnik Abi; 25li - 30lu - 35li ve 40lı çapariler hazır... Yarın Tarabyada olmayı ben de çok istiyorum ama muhtemelen çalışıyor olacağım... En kısa zamanda çaparilerimi denemek için can atıyorum açıkçası... 5 atış yapıp sonrasında çay ve ... eşliğinde muhabbete devam...
Açık çalışabilen ağır kurşunla iri istavrit alıyor, iğneler 10 nodan aşağı olmasın ince ama 150 gr atabilen takımlar güzel iş yaptı dün. 20 tane istavrit 1 kg. geliyordu Ama ara ara yapıyordu denk gelen 3-4 lü alıyordu. Sabah birşey yapmamış saat 10 dan sonra yapmaya başlamıştı. Yani kısacası çalışana ekmek var