Poça getirirsen yeriz. Ben saat 10 da balıktan dolayı değil trafikten dolayı geliyorum. 9 da evden çıksam 1 saatte ancak gelirim.
Hayırlı akşamlar Onnik abi Duyduğum kadarıyla Cormoranın şu an satışta olan modellerinin tamamı eski ve üretimi durdurulmuş ürünler fiyatlardaki indirimlerde bu yüzden. Satın almayı düşünüyorsan bunu düşün derim. Sevgi ve saygı dileklerimle
Yarin işlerim yüzünden malesef benimde gelmem imkansizlaşti Umarim keyifli vakit geçirirsiniz. Hepinize şimdiden rastgele.
Sevgili Nusret Hafta sonu makine ve ip misina test için gelmeyi düşünüyorum en son cumartesi akşamı netleşir ona göre karar veririz. Sevgiyle kal
şu an cuma cumartesi yağmurlu gözüküyor, pazar günüde bu yağmurdan sonra balık olmaz diye tahmin ediyorum. Yine deniz yemyeşil olacak. Yarın yağmurda bakalım ne çıkacak idk
Hayırlı akşamlar sevgili ceyhun Hafta sonu sanırım makina ve ip misina işi tamam ama tek sorun şok düğümü nasıl olur bilmiyorum,cengizde yapabilecek arkadaş varmıdır Sevgiyle kal
Tarabya'ya uğrarsan bende yardımcı olurum ama yağmurlu olduğu için ne zaman orada oluruz belli değil.
CEYHUN RAPOR HAZIR HATTA TFT UYELERINE GUZEL BIR LOGO CALISMASIYLA BERABER GELECEK RAPORUM.. AYRICA VIDEODA CEKTIM BU SEFER AMA 162MB DIYOR SANIRIM BIRAZ ZAMAN ALACAK AMA ARKADASLAR SABAH UYANDIGINDA SANKI GUZEL BIR SUPRIZLE KARSILASACAKLAR...
MEHMET ABI SELAMLAR.. ABI ELIMDEN GELENI YAPIYORUM AMA CEP UZERINDE PC ILE BAGLANIYORUM... HENUZ %25 YUKLEDI.. BEKLETMEK ISTEMEM AMA ELIMDE DEGIL.. VIDEOLARDAN BIRI ŞİRİN BİR YAVRUCAGIN GERİ SALINIŞI ( YAKLAŞIK 70 80CMLIK BİR CANAVAR DİĞERİ İSE VİDEOYU CEKERKEN JİGLE OLTAYA TAKILAN BİR BALIGIN YUKARI ALINMASI VİDEONUN SONUNDA Kİ SÖZ İSE GEMIMIZDEKI SAT KOMANDOMUZUN KENDISI KAMERAMAN DI HEHEHE BALIKLARI TAM IYI BILMEMESINDEN KAYNAKLI SIRIN BIR ESPRI.. YUKLER YUKLEMEZ BENDE YAYINLIYORUM RAPORU
son raporumu ekledım.. BIZE HER YER T-F-T aksam soz ettıgım rapordur.. BUTUN GECE YUKLEME ILE UGRASTIM.. OYLE SUPER BIR VIDEO OLMASADA KAMERAMANIMIZ ACEMIDE OLSA ILK DENEMELER BU SEKILDE ZAMANLA DAHADA GUZELLESECEKLER UMARIM.. AYNI ZAMANDA GUZEL BIR SURPRIZ YAPARAK OLTAMIZA TAKILAN SEVIMLI UYSAL AMA YIRTICI KUCUK BALIGIMIZIDA (70-80CM ) DENIZE BIRAKMA VIDEOMUZDA BURDADIR.... hoscakalın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1091437#post1091437
Yakında belgeselde çekersin sen Ellerine sağlık logoda süper olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler. (balıklar dahil ) buda benim avın videosu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1091452#post1091452