bu haftasonu da benim gelmem zor görünmeye başladı ama haftaya c.tesi akşam karagöze gidicem tft adına inşallah güzel bir rapor sunarım bakalım kısmet
Sevgili Nusret Daha evel senle birlikte tft tarabya org ta birlikte avlanabilmiştik. Sencede mümkün ise haftaya karagöz avına dahil olmak isterim bu hafta bende gidemeyeceğim hava muhalefeti ve işlerimin yoğunluğundan.. Sevgi ile kal
... abi neden olmasın seve seve biz büyük ihtimalle c.te akşam 7 den sonra gidicez 12 ye kadar falan dururuz sanada uyarsa gel abi sevinirim. reeling
bu gün istoçta bir şey anladım ki bizim ekip bazı şeyleri aşmış balık tutmaktan öte kullandığımız malzemelerin bağlanma şeklinden -görseline kadar herşeyi düşünen bir takım olmuşuz .
Sevgili Birol ( balıkoltası ) aşağıdaki linke bir göz atarmısın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48950&page=2 Sevgiyle kal
günaydın millet bu gün hava süper bizim burda arabaların üstü karla kaplı dışarısı da buz gibi üşütmek istemiyen dışarı çıkmasın
Bişeyler çıkmıyor mu oralarda? Ya da balık tutan birileri var mıdır sahilde Bütün hafta sonum boş, altımda araba da var, havaya bak banghead bu nasıl bir kısmettir ya..
dün sabah aşiyana baktım su felaket bir şekilde ters akıyordu ardından tarabyaya geçtik orda da durum aynıyıdı .bugün aşiyan gene aynıyımış telefonla konuştum tahminen tarabyada aynıdır 150 gr lık kurşun uçurtma gibi uçuyordu bendeki tyolar bukadar
Dün öğlen aşiyana ben de geldim kimsecikler yoktu, hisarın orda olta atan 2-3 kişi vardı, ben de attım ama dediğin gibi 150 gr kurşun dibi zor buluyordu.. 1 saat kadar çalıştım ama şiddetli rüzgardan dolayı daha fazla duramadım.. idk
Kamış arayışımız hala sonuçlanmış değil, dün İstoç'taydık bugün de Üsküdar'a geçtik. Sezon başı daha gelmediği için çoğu malzeme Nisan sonuna doğru gelecek gibi gözüküyor. Cengiz Balıkçılıkta her zaman ki gibi çok sıcak karşılandık ve uzun uzun sohbet ettik. Okuma'nın yeni gelecek bir kamışından bahsettiler, Nisan sonuna doğru gelecek bu kamış. Okuma Savant 430cm 200-250gr Numune gelen kamışı test için bana verdiler sağolsunlar. Yarın hava güzel olursa testlere başlıyorum. Görüntüsü güzel ve sağlam duruyor, sonuçta 250gr atabiliyormuş kamış Test sonuçları daha sonra ayrıntılı şekilde yazarım.