Abi izletecek bir icraatım olsa bırak Avrupa Yakasını, Konya Havzasını bile inletecem ama tık yok Sürekli istihbarat edinip heryerde paylaşılması bekleniyorsa o zaten çok zor. Ara ara bişey duyar görürsek söylüyoruz işte... Geçen organizasyon 26 kişiydik hepi topu... Koca Avrupa Yakası bu kadar adam değildir ya
Düzenli rapor paylaşanlar o sayıyı pek geçmez maalesef. Ama düzenli olarak bilgi alanlar binlerce kişi. Vermeden almak güzel iş...
Düzenli rapor verecek kadar verimli av yapılsa o rakkam artar bence. Şimdi dün akşamki avımızı Ceyhun gayet kısa özetledi. Çünkü çok da kayda değer birilerine bişey anlatabilecek bir av değildi. Bilinen mekan, bilinen yöntem, bilinen balıklar. Mesela daha benim kayda değer raporum yok. Bakıyorum görüyorum, sana soruyorum mesela... Biirgün mutlaka sonuca varıcam ve onu raporlayacağım. Ama öğreniyoruz hep beraber işte. Bence bu rapor sayıları artacak Aret'cim. Seni soğuturlarsa ben şahsen çok üzülürüm kardeşim. Ama ümit işte
Abi sen dünyanın öbür ucundaydın di mi? İnan Orta Asya ve Balkanları titretirim zamanla haberi sana gelir Ağzı lüfer kadar açılmış gülen adam diye haberlere çıkarırlar valla
Söyler mi hiç abi adam marka oldu Bak fener Türkiye kupasını aldı kupanın ratingi düştü artık kimse izlemez
Yok yahu öbür uç falan degil sen avrupanin dogusundan doguya, ben batisindan batiya kamis salliyoruz sadece 3saat 25dakikalik yol. Bende turna tutamayan adam diye mi yazsam ne
Ben de levrek tutamayan adam olayım, hiç yakalayamadım hayatımda be, çok özenirim her raporda o koca balıkları gördüğümde.
Abi ben daha o chapter'a geçemedim ki Lüferi tutsam hedef büyütüp kofana diycem... Hadi onu tuttuk, levrek diycem vs... mrsparkle Kılıçbalığına kadar gelirsek asıl ayvayı o zaman yerim herhal...
Sabah Yenikapı ahırkapı Süper irilikte Balıklar yaptı sabah 11 e doğru balıklar gevşedi. ve zayıfladı. Adalar bölgesinden iri balık haberleri geldi. Bu arada Lüfer Tüye gelmeyede başlamış diye iletildi.(Güzel haberdir) Kumburgaz-celaliye- tekirdağ civarları her zamanki gibi 40 balık 50 balık gibi dedi. Yeşilköy sabahtan balık yaptı öğlen oda yerini sarıkanata bıraktı. Boğazın üst yakasından kuvvetli haberler geldi. BUgüne dair. Avrupa ve marmara yakaları haberleri bu kadar bu günlük. çok işim var bakamıyorum balığa Sevgiler
Aret 3 kere balığa çıktık Avrupa sayfası zayıfladı, ben ilk iki günde farkettim onu, 2 günde 1 sayfa ilerleyebildi raporlar. Şimdi 3 rapor biz yazsak ne değişecek, aynı forum içinde zaten, isteyen ona da bakar bu konuya da bakar. Ama bundan sonra organizasyon ve raporları Avrupa yakası raporlarına da yazarım.
Gece saat 2'de Tarabya'da sadece iki olta atan görünce anladım zaten durumu balık gündüze kaymış, çapari, rapala , kaşık bundan sonra.
Tmm abi o zmn bugünkü raporu ben vericem galiba Dün araçla emirgandan geçmiştim baya kalabalıkatı.İnş bugün öyle olmaz
Sabah 7-8 civarı sarayburnundan yenikapıya kadar denizde kurşun bile batmazdı. Ne kalabalıktı arkadaş o , en az 100-150 tekne off shore yarışçıları gibi kısa aralıklarla peşpeşe...