Öyle Olsun. Gücendim doğrusu demedide demeyin. Çok işimaqz var dedikse gecenin o vaktide işimiz yok herhalde
Aret bey sizi attığınız resim yüzünden kınıyorum. Nar gibi kızarmış balıkların yanındaki Rakıyı görmedim sanma. Belki canımız isticek neden böyle fotoğraflar koyuyorsunuz. Not: Pek muhabbetimiz olmasa şakasına bir takılayım dedim umarım terbiyesizlik olarak algılamazsınız.
Gücenme Ali abi, balık kesat olunca o anda aklımıza esti bu olay, bir dahakine hep birlikteyiz inşallah :thumb:
Rica ederim ne demek, o rakıyı sizin yakaladığınız sarıkanatların yanında görmek isteriz artık Lüfer de olur.
Ohhh afiyet, bal, şeker olsun, yarasın dostlar. İnşallah tez vakit hepberaber yaparız. An itibariyle 1 buçuk saatlik Ortaköyde rapala denemelerimden sonuç alamamış ve Arnavutköy yada Çamlıbahçeye doğru yola çıkmış durumdayım. Kayde değer bir haber olursa paylaşırım. Bugün balığa çıkabilen herkese rastgelsin.
Tebrikler aret, güzel bir gece olmuş. En azından balıkları mundar etmemişsiniz eminim muhabbette bir o kadar güzeldir.. Selamlar
Emre Bey, Öncelikle Kartal'da veya başka bir ilde oturuyor olmanız buraya bir şeyler yazamayacağınız anlamına gelmiyor. Herkes yorum yazabilir tabiki. Bana mı soru sordunuz daha bakamadım şimdi bakıcam ama yoğunluktan inanın pek bakamıyorum foruma toplu okumuya çalışıyorum her açtığımda. Balık tutulan yeri söylememe konusuna gelince sizin tercihiniz. İstanbul'da meralar bellidir. Bilen bilir zaten. Biz elimizden geldiğince tutuğumuz balığın nereden çıktığını yazıyoruz. Zaten bu mekanlara gidince kalabalık her zaman bilinmeyen yerler yok. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Emre Bey, Deniz suyu sıcaklığı 20 derece altına düşüp, balık gece azalınca gündüz Boğaz'ın her yerinde rapala ile sarıkanat lüfer başlar. Tabiki bu tüm boğazda demek değil ama genelinde diyelim. Eğer rapala ile avlanmak istiyorsanız Karaköy iskele yanı, Arnavutköy akıntı burnu veya Emirgan'da olta atabilirsiniz. Sırtı mavi gövde parlak veya sırtı turuncu gövde parlak rapala ile deneyin. Rastgele.
Tebrikler Aret, afiyet olsun. Şu sıralar levrek peşine düşmek istiyorum, bir gün ayarlayalım. cumartesi büyük ihtimalle Tarabya'da gündüz rapala atacağız. Her gün yokluyorum, zamanı geldi artık.
Teşekkürler Ceyhun, levreği bildiğin yer varsa seve seve gelirim Rapalacılık başlamış, Karaköy'de güzel balıklar almışlardı öğlen gördüm.
Aret ayip ediyosun ha ! Baligi tuttun ok muhabbet ok, o resim ne haci !!! Maslak ormaninda aga oglunun bindigi at olasin he mi !