Tarabya Fishing Team sayfası güzel olmuş, kim düşündüyse güzel etmiş , Ceyhun bu hafta sonu hava güzel gibi duruyor ,bir organizasyon ayarlayalım , bu sefer erkenden gelirim yalnız sucuklar benden açık konuşiyim
Cumartesi sabah erken buluşalım Tarabya'da, rapala atalım. Hava durumuna bakmak gerekiyor tabi Mangalı akşam üstü yakarız.
Arkadaşlar rapala çalışmaya başlamış sağlam haberler bugün için babam balıkta 3 lüfer 4 sarıkanat oldu diyor sabah 05:30 da boğaz da atışa başlamışlar 4 saate iyi balık.
takıma duyurulur.... yapılan organizasyonlara katılabilmek için hafta içi sabah 09:00 akşam 16:00 arası çalışabileceğim cumartesi ve pazar çalışmayacağım maaşı da en az 3000 tl olan iş aramaktayım. bu işi bulamazsam organizasyonlara katılıp sizinle yüz yüze görüşüp tanışamayacaz. banghead banghead banghead
3000 tL maas aLırsan 3. maaşta tekne aLır organizasyonLara denizden iştirak edersin Hasta etme adamı Cuma günü ayarLada Sarıçinekopa gideLim
Dün akşam saat 20:00 01:00 arası biraderlerle Balat karakol civarındaydık.Toplamda 10 tane limit üstü sarıkaanat aldık.Beş tanesi 25 cm üstü ve gayet iyiydi.Tabi taze yem sıkıntısı yaşadık yoksa sayı artabilirdi ayrıca tekneler tersane civarında cirit atıyordu.
Batuhan merhaba. Bu sene köprüye gitme şansım olmadı hiç. Öncelikle alıntı yaptığın mesaja üzüldüm zira bu cuma cumartesiye bağlayan gece gitme şansım var. Bu şans sadece bir kere geliyor bütün sezon boyunca.(içişleri bakanından alınabilen balıkta sabahlama izni ) Yem olarak hamsi mi tavsiye edersin ? ve takım olarak klasik köstekli mantarlı takımlar? Ayrıca gece avlanmayı düşündüğünde unkapanı köprüsü mü galata köprüsü mü uygun olur sence. ve son olarak sen gitmeyi düşünüyor musun o gün. görüşmek isterim ordaysan
Arkadaşlar, Bi konu hakkında düşüncelerinizi hakikaten çok merak ediyorum.Burada bazı arkadaşların olta sallayan balıkçıların biri geldiğinde kurdukları cümle 'yalnız orası dolu' 'yu söylemeden uygulayan arkadaşlar görüyorum.Tamam grup güzel,herşey güzel, iletişim süper vs.vs. olay sadece 'birilerinin' sohbeti yada organizasyonu olarak devam edecekse,o zaman burası için farklı bir üyelik sistemi oluşturulsun. 'Beğenmiyorsan okuma,yazma,yorum yapma' diyebilirsiniz.Haklıda olabilirsiniz belki.Ama çözüm odaklı olmak bu değil.Eğer burada çinekop için tartışırken, ortak konularda bela okuyorsak,Galata köprüsündeki bazı balıkçılara lanet okuyorsak, onlarla aynı kafada hareket etmemek gerekir. Balığın yerini söylememek konusunda ise genel olarak haklı buluyorum.Nitekim Eylül ayında lüfer çıkan bir merayı bizzat kendim söylememiştim.(Genel forumda).Ancak bu grupta yazıpta, şu kadar balık tuttum falan diye.Üstüne sorulan sorulara cevap verilmiyorsa, sen git kardeşim genel forumda yaz o zaman derim. Kusra bakmayın fazlaca gerildim.Şuraya 3-5 haberdar olmak,yeni birşeyler öğrenmek adına geliyorum.Anadolu yakası Kartal'da oturuyorum,ancak boğazda avlanmaktan daha çok keyif alıyorum diye bu grupta daha çok vakit geçiriyorum.Komik ama ilginç bir şekilde dışlanmış hissediyorum kendimi.
merhaba abi ben köprüde avlanmıyorum yeri sana özelden mesaj olarak atacağım köprüde sabahlayacağım diyorsan abi yem olarak hamsi takım olarak klasik 3lü mantarlı veya mantarsız takım olabilir,iki köprünün boğaza bakan tarafı verimli,karar senin abi,tamam okuldan sonra yanına uğrarım abi
Dün gece balık bahane muhabbet şahane tadında bir gece yaşadık. Kaan ve Ali (Kaan'ın organizasyona katılan arkadaşı) ile birlikte akşam 7.30'da buluştuk. Can da katılmak istiyordu ama maalesef misafiri olduğu için katılamadı. Herkesin lüfer, sarıkanat kovaladığı şu günlerde alternatif balık arayıp uzun zamandır gitmediğimiz eşkina-karagöz meramıza gittik. Yemler uzun zamandır görmediğimiz derecede iri ve kaliteli kaya kurduydu. Av balık açısından çok tatmin etmedi. Kaan 300-400 gramlık bir eşkina aldı. Ali'ye iyi bir balık geldi ama son metrelerde kurtuldu, bende bir taş altı oldu. Sonuçta birkaç tane de iskorpit ve gelincik alarak saat 10.30'da avı bitirdik. Ama geceyi bitirmedik. İstikamet Kaan'ın tanıdık bir mekanı. Buradaki elemanlar çok misafirperver ama mutfaktaki arkadaş iskorpit için "bu ne balığıdır abey" deyince anlaşıldı iş başa düştü dedim. İskorpitlere bir operasyon, elim değmişken diğerlerini de temizledim. 15 dakika sonra balıklar nar gibi kızarmış masadaydı. Gerekli saygıyı göstererek birer iskorpit ve gelincik , bir de paylaşılan eşkinadan oluşan menümüzü keyifle yedik. Balıkların en lezzetlisi kesinlikle iskorpitti. Diğerleri de oldukça iyiydi. Bu şekilde gece saatin nasıl 2 olduğunu anlamadık bile. İyi ki varsınız dostlar. Artık bu olayı team'in diğer elemanları ile tekrarlamak da şart oldu.