Roy gerçekten doğru söylüyorsun, yanımda avlananlar biliyor, boğazın balığını tutmaktan çok sıkıldım. Hep aynı takım aynı balık biraz değişiklik iyi gelecek bize.
Evet nerde kalmıştık işler şu an itibariyle bitmiş bulunmaktadır. Lüferciler. Orkinosçular kılıççılar
Öğlen Karaköy'e güzel canlı lüfer getirdiler uzunoltacılar, tane 20den satılıyordu. Tek sandal 25-30 tane lüfer getirdi.
Karagöz tutmayamı gitsem acaba, yanında melanur veya levrekte gelebilir desem. Aretin gözler hemen cavlarmı acaba?
Bende sürekli ayni av seklinden bunaliyorum. Hedef koyup ona yürümek daha bi heyecan veriyor. Tabi o mesaj isin esprisi Gözlemim odur ki sende yeni heyecan ariyorsun. Tatlisuya iri baliga yönel
Tatlı su iri balıkmı Roy? Denizde iri balık alsak değişik türlerden olmazmı? Burası artık haketti iyi bir balığı hadi bakalım kısmete
Teke istemediğin kadar desem. Demir atmayacağızda desem. Çay ise ısıtıcıda hazır Şansın zaten her zaman balıkçılık adına bol O yüzden Sen sadece yanına KENDİNİ AL gel desem bende......
Lüfer tutmaktan sıkılmak mümkün değil ya bu dedikleriniz başka şeyler için geçerli olabilir. Lüfer gidene kadar lüfere devam.reeling Dün akşam uzun zaman sonra bir gece avı denemesi yaptık o ayrı. Şu mevsimde bir gündüzümü lüferden başka balığa harcamam.
Çikar Ali abi denizden 30 kilo bir balik iri balikla dans etmek debelenmek depismek istiyorum ben. Söyle 30kilo bi yayin, 10kg sazan, 4kilo biyikli, 5kilo turna, 5kilo sudak yeni hedeflerim
Roy tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar. O feeder sistemiyle bu balıkları tutamayacağını biliyorsun değil mi
Ağzından bal akıyor Roy keşke gelsede takıma bi orkinos şöyle kullana kullana çıkarsak o zaman herhalde balıkçılığa paydos derim yada bir kılıç dönerim hemen kıyıya bırakırım tekneciliği.. Hedef böyle bizdede ; 15 kiloluk bir levrek çeksem olmazmı hatır için.... rekorlar adına
10kg levrek de olur abi Feeder sisteminde kullandigim takim biyikli sudak ve sazana uygun. +10kg yayin-sazan için kullandigim karbon ignenin dirençi 120kg, firdöndüler 60kg, örgü 78kg çekerli. Elimizden geldigince kalite malzeme kullaniyorum. Hedefe göre malzemelerim uygun. Çikaricam trofeleri. Ilk seneden her tatlisu baliginin takimini trofe üzerine dizdim. Görenleri sasirtacam
Bir levrek lafıdır dönüyor, bir de kendisini görsek ne güzel olacak Kıyıdan spinle levreğe çalışan var mı İstanbul sınırları içerisinde?
LEVREK nerede hadi Serkan aradı biraz önce bir kaç gün işten izin almış herhalde balık aşkı işte. Yarın Serkan ile Balat'ta gündüz spin denemeleri yapacağız. Haberiniz olsun