Hayırlı akşamlar dostlar, Pazar günü yapacağımız Şile avı ile ilgili birkaç açıklama yapmak istiyorum. Araç kullanacak arkadaşlar, Şile yolu bilmeyenler için çok tehlikeli bir güzergahtır. Yolun birçok noktası oldukça geniş ve güzel görünsede, iniş çıkışlarla dolu ve virajları bol bir yoldur. Yol üzerinde bazı noktalarda çalışma vardır, karşınıza bir anda stabilize yol çıkabilir. Sabah çok erken saatlerde yol üzerindeki "çiğ"'i farketmek çok zordur, ancak bir fren veya virajda farkettiğinizde geç kalırsınız. Kesinlikle acele etmeyin, biraz gecikseniz bile, biz orada sizi bekliyor olacağız. Biraz felaket tellalliği gibi olsada, testi kırılmadan tedbirlerimizi alalım, takdir yine Allahtan... Bu güzel ve keyifli geçirmeyi planladığımız avımız hepimize zehir olmasın. Sabahın o saatleri serin olacağından üzerinize sağlam kıyafetler alın, boy çizmesi olanların getirmesini tavsiye ederim. Spin meraklıları takımlarını mutlaka yanına alsın, aynı bölgeden levrekte yakalanabilmektedir. Mekanla ilgili olarak; hepimiz boğazın sıkışıklığına alışık insanlar olarak, göz alabildiğine sınırsız bir kumsalda ve harika bir manzarada av yapabileceğimiz müjdesini verebilirim. Balık olarak birşey diyemem kısmet işidir ama çok keyifli bir organizasyon olacağından hiç şüphem yok inşallah. Pazar günü görüşebilmek umuduyla sağlıcakla kalın...
Olabilir Mehmet abi, gerçi kurşunu sürükleyecek kadar rüzgar olursa dalgalardan suya takım atılmaz ama sabitlemek için uygun olur.:thumb:
Bir an kulaklarım çınladı, biri bana seslendi sanırsam... İsa Abiiii... İnşallah bir aksilik olmazsa gelebilecek gibiyim. Yine de içimde bir korku yok değil... banghead Ama eğer ki gelemezsem 250 gram kurşunu lineaffee oystercast 4.50 kamışla fırlatacam göstericilere...
Merhaba Alper, gerçekten kulağını çınlatmışım İnşallah sende gelirsin kardeş ama gelemezsen acısını buna sebep olanlardan çıkart bencede, özellikle Fenerli olanlara hiç acıma:laughing: :laughing:
Abi ben şahsen Galatasaraylıyım ama sanırsam bu izin bizimkiler yüzünden kapanır kapanırsa. Ama yine de tüm holiganların :yell:
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz ki, bir futbol maçı yüzünden herkesin hayatının akışı değişiyor anlamak mümkün değil?idk
Aynen öyle abi. Milleti bir görsen var ya anası babası ölse bu kadar üzülmez ya da evladı olsa bu kadar sevinmez. Neyse abi konumuzu bu tip mevzularda dağıtmayayım. Bi burda huzur buluyorum zati burayı da bunaltmayayım. İnşallah gelebilmek için elimden geleni yapacağım...
Gideceğimiz yerden bir kaç kare.... https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/548617_10150627438472823_1650086889_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/544771_10150627444242823_1815528845_n.jpg