aidiyet duygusu , bir yere ait olamayanlar takım tutunca kendini öz ailesi içinde görüyor. Sporda taraf tutmak gereksizdir. ( Konfiçyus ) Spordan taraf olmak iyidir ( eflatun ) Kazanan güçlü ve akılıdır ( güreş ve cirit ) METEHAN Yapanları seyretmek salaklık , yapmak spordur .. (BEN)
Bir kavanoz bal elinde olduğunda istediğin kadar kavanozu yala bal tadı gelmez. Aç kapağı sok parmağı ve yala. Bal odur... Başka bir şeyi anlatmaya çalıştıysan ben anlamadım ?
Yok abi onu demeye çalıştım. Yapmak tabiki en güzeli ama hani güzel futbolu seyretmek de güzeldir. Ama güzel Futbolu!
http://www.istanbulboğazındakıyıbalıkçılığı.com/?tag=04-05-2013-cuma-kuleli-istavrit-bereketi maşallah
Yavuz mesajını yeni gördüm. Kusuruma bakma Yaşıyorum biraz balığa ara vermiştim. İş güç fırsat vermiyordu. yarın görüşmek üzere.
Merhabalar Vakkas +2 deki 1 kişi benim adim Aydın.Diğer arkadaş gelemiyor maalesef.Kartal'dan gelicez biz.bize yakın bu civarlarda biri varsa onu da alabiliriz.
Şile Buluşma Noktası Saat: 06:30 Organizasyona Katılanlar (13 Kişi) -Mehmet abi Cem -Uğur Ceyhun Tayfun Abi -Mert +1 Gökhan Murat abi -Vakkas +2 -Kazım İsa abi devamlı telefon açıp uyarıyor, yollarda çalışmalar var dikkatli ve yavaş araç kullanın! buluşma noktasında bekleyeceğiz. Aceleye gerek yok.
benim arabam yok.. motorum var ama uzak oldugu için motorla gelmek zor olucak arabasında yer olan olur mu acaba ? bide yem ve kullanıcagımız takım nedir okan abi beni hatırlarsın belki tarabyada organizayona gelmiştim sen beni 4 levente bırakmıstın ozamanlar motor yoktu bende