abi sen nerden gidiceksin bana herturlu uyar biyere park ederim motoru ben 1. kopru den mi. hisarüstünde oturuyorum.
Balık almak için Arnavutköy akıntı burnu na gittim. 10 liraya olta kiraladım 1 saat te yaklaşık iki kilo istavrit le geri geldim. fena balık var Ayrıca bol miktarda yarım balığım var. Anam balıklara el koydu taze taze vermem diyo Çaktırmadan yarısını ayırdım. Yarın sabah görüşmek üzere.
Ben birşey söylemek istiyorum; Utanarak Sıkılarak Bugün 6 dersten sınava girdim, İki sınav arası işyerine gidip maaş dağıttım Ve bir fırsat bulup oltacıya gidemedim cyrr acaba yarın için acaba yanınızda fazla bir takım mevcut mu ? hooked Ve ceyhun abi bende araba işini hallettim araç şimdilik boş gelmek isteyen varsa yol üzerinden alabilirim ?
Bir buçuk kiloya yakın irili ufaklı yemlik istavrit yakaladım, dolapta yarın kendilerini kalkanlara sunmak için bekliyorlar.
Tarabya sayfasına yazılan mesajlardan ücret falan mı alınıyor acaba Yarın sabah 06:30 da mekanda buluşmak üzere hayırlı geceler arkadaşlar.
Cumartesi Pazar işler kesat olur burda Benden para almıyorlar da başkalarını bilemem. Cümle dostuma Allah rahatlık versin . Yarın güzel gün olacak inşaallah .
Yarınki şile organizyasonuna 2 kişi katılacaz ama geç gelebiliriz.Kumbabanın neresinde olacak acaba organizasyon ve kaçta biter ?