TFT - Balık avı dostları Şile Organizasyonu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1109461#post1109461
günaydın takım herkese hayırlı haftalar organizasyon çok güzel geçmiş tebrik ederim emeği geçenleri bu arada bir tebrikte galatasarayıma 19. şampiyonluk kutlu olsun tüm gs lilere
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar hayırlı işler oldukca güzel bir hafta sonu olmuş resimler 10 numara bir de 2-3 kiloluk balıklar olsayımış
Keşke öyle olsaydı Onnik Abi ama sağlık olsun. Ne yapalım, Balık bahane ama Muhabbet yine her zamanki gibi şahaneydi... Bu arada az önce bu mesajı yazarken aldığım bir habere göre Bebek sahilden iri istavrit çekiyorlarmış. Yine aynı bilgiye göre boş iğne yokmuş. İlgilenenlere duyurulur...
yatalım kalkalım şükredelim Mehmet usta adamlar bitmiş haldeler .felaket tembeller boşuna ülkeleri o hale gelmemiş feleket turist var iş yerleri kapalı bu nasıl mantık anlamadım yüzyüze gelirsek anlatılacak çok şey var
Hayırlı akşamlar arkadaşlar... Dünkü ava katılan tüm tarabyalı dostlara, böyle güzel bir günde bizlerle olduklarından ve güzel muhabbetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Ben tarabyalı değilim ama sevgili kardeşim Alper sayesinde Şile 'li bile oldum . Asıl ben teşekkür ederim TFT adına . Emek ve özveri muhteşemdi Tarabya Food Team 'e katkılar sağladık . Tarabya&Anadolu mangal kartalları
Tarabyalı derken semti kastetmemiştim bende Yanlız mangal başında çok iyiydin Okan, çift tabanca iyi çalıştın valla:thumb:
Okan baba her fırsatta bir aksiLik çıktı mangaLından tatmak nasip oLmadı.. herseyden önce sohbet edemedik ama ALLAH büyük