Cümleten günaydın... Okan öncelikle tebrik ederim, özverili çalışmandan dolayı. Allah razı olsun tüm emeği geçenlerden. Umarım gerçek ihtiyaç sahiplerinin eline ulaşır. Bu arada malum yerde sarıkanat olduğu söyleniyor
Okan unutmadan söyleyeyim, kamera işini 85 usd civarında çözdüm. İlgilendiğin için teşekkür ederim...
günaydın arkadaşlar birazdan üsküdara gideceğim birşeyler istiyen varsa hemen yazsın 10 dakika daha buradayım
Biraz Geç oldu ama Beni TFT üyesi olmadığım halde TFT'nin davet edildiği bir organizasyona çağırıp, Bir TFT'li gibi yanlarına alıp sahiplenen bir pazar gününün nasıl güzel geçebileceğini gösteren TFT adına Ceyhun abiye teşekkür ederim.. Kişisel olarak beni davet edip listeye alan ceyhun abiye; hayatında sadece çapari ile istavrit avlamış birine olta kullanmayı misina bağlamayı öğreten herkese Muhabbetleri ile Tayfun abiye , Mehmet abiye, diğer bütün herkese Benim için yolunu değiştirmeye göze alan ve beni arabasına davet eden mert abiye Tarabya Foot Team Kurucularından Okan abiye - nerdeyse elleriyle besliyecekti bizi - Adlarını hatırlamayıp o gün bilgisiyle sohbetiyle tanıştığım herkese - adınızı hatırlayamasamda anılarınız aklımda Çok hemde çok çok çok çok TEŞEKKÜR EDERİM.. Fahri TFT Üyeniz Gökhan :laughing:
Forumdakiler ve sonradan gireceklere merhaba. Yaklaşık 10 yıldır Tarabya ve civarında avlanan biri olarak geçen gün TFT logosunu ekleyeyim dedim, becerememiştim. Nasıl geldi logo profilime, kim, nasıl yaptı anlamadım? Teşekkürler kim yaptıysa.
Selamlar Arkadaşlar, Bu aralar tarabya da dişli denemesi yapan varmı ? Durumu nedir? Yoksa aşiyanda mı deneme yapmalıyım?
cumartesi 3 te çıkıyorum 5 gibi gelirim yanınıza abi nerde olursanız Pazar; Anneler günü abi bu arada hatırlatıyım dedim sadece
aşiyanda sadece istavrit olduğunu duydum tarabyada da durum aynı galiba bende haftasonu gidicem nereye gitsem diye karar veremiyorum gerçi nereye gidersem gidiyim yine de en son nokta tarabya ama olsun