Görünen o ki en makulu cumartesi sabah önce aşiyan öğlene doğru tarabya... Rüzgarda göneyden esiyor. Pazar günü ikisine de yaklaşılmaz...
tamam kardeş uyar bu gün Mehmet usta ile beraber karşıdayıdık üsküdar fenerin önü balık yapıyor fakat oranın huyuna suyuna alışmak için en az 25 takımı feda etmek lazım oranın müdavimleri bile günde 6-7 takım veriyorlarmış balık boyları lüfere yakın .biz ordayiken bile biri peşpeşe 2 takım verdi .kovadaki balıklar gerçekten iyiyidi.ben yarın erken aşiyan sonra da tarabyada olacağım
Şemsipaşada balıkçı arkadaşlar resmen denizle güreşiyor. Malzemecilerde ellerini oğuşturuyor zannedersem
olur ustam ama ben yerimde duramam yarın aşiyanda kamışı bir denerim cuma gene uyar cumartesi de uyar
selamlar herkese.. uzun zamandır yazamadım hal hatır soramadım.. umarım butun arkadasların ıslerı yolunda ve sagllıkları yerındedır. ben artık umutsuzluga kapılmıs durumdayım.. yazamadıgım bu sure ıcınde ır kere daha o kılıc balıgını gorsemde yıne sonuca ulasamadım.. bu arada balıklarda tuttum... umarım fırsat bulursam bır rapor yayınlayacagım.. herkese selamlar.. rastgele
Burda lüfer başladı paşam ne işin var oralarda Allah kolaylık versin . Sağ salim dönersin İnşaallah. Videolarda duruyordur umarım
evet bır kac rapor okudum kulelı onunde mıllet sıra beklıyormus.. ben kalabalıkta tutmaktansa muhabbetten daha zevk alıyorum.. burda tuttuklarımda cok lezzetlı.. yalana bakk cok abarttım sankı banghead banghead bu arada vıdeolar tabıkı duruyor yenı yenı fotolarda var hatta 20 dakıkalık vır vıdeom varkı jıg ıle 20 dakıka da 9 balık sanırım jıg kullanan herkesın hayalı gıbı olacaktır ızlenınce