okan abi yarın tarabya ya gidicek misin bizim şirketin internetinde bir sorun var herhalde özel mesaj atamadım sana
Arkadaşlar, Karaköy ve Haliçde rapalayla tam olarak nereden avlanıyorlar? Bilenler varsa özelden koordinat ya da google maps de yer gösterebilirler mi acaba? Eğer sorun olmayacaksa buradan da verirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler... Rapala çalışmayı özledim ***...
Evet, bol rüzgarlı fakat güzel bir gündü. Ben de tanıştığıma memnun oldum. 5 cm'lik kıraçaların 7 numara iğneli çapariyi beden beden doldurması çok ilginçti.
tamam abi gelirsen emanetlerini getiricem tabi arabayla gidersem arabayla gitmessem karaköyden geri dönerim
Bu akşam sezondan kalan son iki LÜFERimi de "götüreceğim".. Yeni sezona kadar tadını özlemezsem balığa çıkamam. Gerçi hala sarıkanatlar var ama lüferin yerini tutmaz. Burak kardeşimin kulakları çınlasın
yarın saat 08:00'de Tarabya'dayız. Bugün iri istavrit vardı,Onnik abi ile kova doldurduk Yarın test edilecek kamışlar; Italcanna Kombat Italcanna GVTR Italcanna Vertigo Shimano Ultegra Super Sensitive 3 parça Okuma Savant Vega Potenza Penn Overseas Pro Eğer bugün Mehmet abi'nin eline ulaşırsa Daiwa Saltiga interline kamış bu listeye eklenecek
Abi bende Avcılarda teknesi olan bir arkadaşım tarafından tekneyle açılmaya davet edildim oraya gidicem, Size söz kovalıcam balıkları size... Kış kış ceyhun abi ve tft bekliyor dicem
Öncelikle herkeze Selam sitede yeniyim balik tutmaktada yeniyim eşim ile balik tutmaya gitmek istiyorum yalnız rahatça avlanabilicegimiz yerler varmıdır ıstanbul civarı bildiğiniz yerler varsa lütfen söylermisiniz saygılarımla