eyvallah abi senin olduğun her türlü organizasyona gelirim abi ben bu haftasonunu resmen sülaleye adıycam galiba 2 araba boğaza gidicem babanem halam yiğenler hanım falan hem millet hava alıcak bende balık tutucam bakalım eğer olmazsa tek gidersem önce aşiyan ordan tarabya yaparım büyük ihtimalle
ney ney biri organizasyon mu dedi ? biri balık mı dedi ? mrsparkle mrsparkle : Dedikodu: Banada söyleyin, Benide çağırın Uçar gelirim : Uçak:
Okan. t.food.team balığın önüne geçti bena soruyorlar o ahçıyı nerden buldunuz diye .o bizi buldu iyikide buldu diyorum sayesinde team balıksız kalıyor ama aç kalmıyor
bugün güzel iri istavrit vardı 2 de sarıkanat yeni kamışı denedim CEYHUN yarın tarabyada ol hak vereceksin
İyi akşamlar TFT, Bu gün tarabyadaydım.Sabahtan karışık istavrit çıktı (Emrullah abiye hariç tabi ona karışık değil onun tabiri ile sadece dedeler geldi Öğlenden sonra da ara ara iri istavrit yaptı. Yeterince istavrit aldım ( aldığımın fazlasını zarar vermeden suya iade ettim ) Forumdan Kadir ile de tanıştım.Kısaca güzel bir gündü.....
ceyhun merhaba bu kamış parçalımı tele'mi ? webde linkini bulamadım varsa link yoksa bilgi rica ediyorum senden.
Günaydın herkese, Hayırlı cumalar.. Yarında üç aylar başlıyor Üç ayların bereketine balığa mı gitsek ne yapsak