Arkadaşlar AMAZON.COM dan alış veriş yapan arkadaşımız var mı..? Köpeğim için bir ilaç lazım oldu, amazon.com üzerinden alınabiliyormuş.. beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim..
Bugün gümrük müdürlüğüne gittim vitamin takviyeleri yasak yurtdışından şampuan gelen birine geri göndermesini yada imha edileceği bilgisi verildiğine şahit oldum ilaca yorum yapamıyorum. Veterinere danışmanızda fayda var Amazondan kitap siparişi veren arkadaşim vardı 5 günde mersine eline ulaştı
Dün gece Aşiyan'daydık, hava kararınca spin takımlarımızı açtık, 20-30gr kurşunlar ile atçek yapmaya başladık. Balık çok azdı, Alper, Tayfun abi, Uğur ve Aret bir kaç adet limit dahilinde balık aldı. Hemen yanımızdakilerin sahtesine 35cmlik lüfer geldi Gece 1'de avı sonlandırdık. Biraz sonra Tarabya'ya ineceğim, evrak getirecek arkadaşlara duyrulur.
İyiki oraya kadar gelmeyip yolda olta atmışım Hiç boş yoktu neredeyse . gece 11 de yeter bu kadar deyip eve döndük
Menşei avustralya, sadece amerika ingiltere ve Avustralyada satışı olan bir preperat.. Aslında ilaç da değil, bir tür vitamin kompleksi.. Unutmuşum Uğur la konuşurken hatırladım, amerikada bir çocukluk arkadaşım vardı.. Onl görüştüm ve a sipariş ettim.. Yani konu halloldu sorun çözüldü Okan.. teşekkürler....
Ali bey, Birincisi bu tartışmaları bizim konumuz içinde devam ettirme çabanızı anlamış değilim. Bir sorununuz varsa aynı tartışma çıkan konu içinde çözebilirdiniz. Sırf buraya bunları yazdığınız için konuyu baştan sona okudum, acaba arkadaşlarımız mı yanlış bir şey yazmış yoksa bir yanlış anlaşılmamı olmuş diye. Gördüm ki siz daha balık boylarını bile farklı yorumluyorsunuz. Yasal av boyu 20cm'dir, 20-30cm arası sarıkanattır!!! Lüfer 30cm sonrasıdır. 35cmlik kaba lüferi tutup boğazda kofana diyorlar. Çünkü Ege'de çıkan gerçek kofanaları görmemişsiniz. Ege'de Kofana boyu 60-80cmdir. Eğer siz bu şekilde limit altı av yapıp veya 25cmlik balığa lüfer derseniz, bunu gören üyelerde aynı şekilde avlanıp yumurtlamasına izin vermezler balığın. Limit altı alırsınız almazsınız bu sizin vicdanınıza kalmış ama konu içinde özellikle bu tartışmaların yapılması yanlıştır.!
Yazik ya cok yazik durduk yere tavuk misali yumurtlamak cok yazik. Bu baslik altinda bu tarz bir muhabbete girilmeside cok komik acikcasi, Estahfurullah,Estahfurullah,ALLAHİM sen sabir ver yarabbi Amin.
Vallahi onu bilmemde dün akşam mini habersiz organizasyonda tanımadığımız bir adam hisardan kaba lüfer almıştı.Hatta kofanamsı denebilir.