Cümleten hayırlı haftar.. Makine ihtiyacım için bir konu açtım, yorumlarınız ve tecrübenize dayalı fikirlerinizi esirgemeyin lütfen http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54342 Rastgele.. Onnik abi hayırlı olsun, duruşu bile farklı makinenin çok güzele benziyor gerçekten.. güzel avların olur inşallah.
teşekkürler Fatih öncelikle hedef balık ne- eskiden tek takımla her şeyi yapabiliyorduk şartlar değişti avcı çoğaldı balık azaldı şansını artırmak tamamen elinde malesef bu iş de bütce meselesi .geçen akşam gece rapalası denemeye gittik kıyıdakilerin çoğunda surf kamış vardı onunla 30 -40 gr kurşun atamazsın ki bizde Ceyhun bu konularda çok iyidir onun tavsiyelerini mutlaka dinle derim bu benim fikrim
hayırlı olsun makinayı ilerleyen zamanda performansı hakında bilgi verirseniz memnun olurum tekrar hayırlı olsun iyi avlada kullanmak dileğiyle avınız daim olsun
Onnik bey hayırlı olsun yeni stella. Cevat bey gerçekten sağolsun bizi kaliteyle tanıştırmakta her zaman öncülük yapıyor.. Her şeyden öte, getirdiği ürünleri boğazın en zorlu meralarından birinde test ediyor ve gözlemlerini paylaşıyor samimi olarak. Kağıt üzerinde kalmıyor hiç bir şey. Kisuya geçen hafta niyetlenmiştim ancak kısmet olmadı..en azından şimdilik. Güzel avlarda kullanmanız dileğiyle yeni makinenizi.
aynen katılıyorum çok doğru bir tespit Cevat bu işi iyi biliyor testini de yapıyor ve işin güzel yanı hep kalite mallar getiriyor
Güle,güle kullan sevgili Onnik,yakışır. Bunu Saroz sularında deneyeceğiz elbet.Günler yaklaşmakta. Sevgimle kal