Selamlar Team, Herkesin 19 Mayıs ATATÜRK' ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun... Dün 15.30 gibi tarabya daydım bayağı az istavrit vardı balık boyları karıışık idi....
ABB için evrakların çoğunu topladık, Salı günü İlçe Tarım'a teslim edeceğim. Evrağı eksik kalan yada ABB almak isteyenler Tarabya'da oltacı Erol abi'ye teslim edebilirler!
Herkese hayırlı pazarlar Bu sabah oğlum ve amatör ruhlu fakat biraz daha manyakımsı ruhu olan yeğenimle mekanın yolunu tuttum. Mekana ( Tarabyaya ) vardığımızda saat 06:30 idi lakin olta atmak ne mümkün ışığı gören geliyor misali herkes oradaydı. Bir kaç atış yapıp balığın oldukça seyrek oluşu ve havanında hatırı sayılır derecede sıcak olmasından ötürü bugünkü avımızı saat 09:30 gibi tamamlayıp eve döndük.. Gün içerisinde sevgili emrullah ve erol abi ile oğlumu ve yeğenimi tanıştırdım hatta emrullah usta atış yaptıktan sonra yeğenim hayretler içinde kalınca bu neki sen hele birde ceyhunu gör gece atışlarında onu tanımayanlar şimşek çakıyor diye yağmurluk çıkartıyorlar dedim ve yerlere yattım gülmekten gerçekten olaya şahit olsanız sizde yerlere yatardınız.Yeğenim 30 yaşlarında emrullah usta ikinci atışında aman deyim diyerek 10 metre uzağa kaçtı.Emrullah ustada koptu olayı görünce :laughing: :laughing: :laughing: Sevgi ve saygı dileklerimle
faruk kardeşim onlar daha ısınmak içindi asıllarını sonraya saklıyoruz ama kalabalık korkutuyor insanı birde balık yokken zevk vermiyor zevki sizlerle olan muhabbet.
Haklısın sevgili emir abim asıl zevki muhabbet,lakin inan hala kendi kendime gülüyorum yeğenin haline aman deyim dayı kaç demesi koparttı beni :laughing: :laughing: :laughing:
Herkese merhaba son üç dört gündür aynı yerde balıktayız en kötü gün dündü balık çok seyrek olmakla birlikte bir önceki güne nazaran ufaktı, akşam üstü 17:30 gibi başladık tam başladığımız sırada yanımızda biri çingene palamutu yakaladı çapariyle :=) herkese hayırlı haftalar