Dükkanı da hep ben kapatıp ben açıyorum olmuyor ama Günaydın balık katilleri , hayırlı işler bol kazançlar .
Beyaz kamıştan kasıt Kisu ise sevinç çığlıkları atarım Bir ihtimal şu fani ömrümde o kamışa dokunma şansım olacak diye
Az önce sitede birşey dikkatimi çekti. Forum ana sayfası açıldığında önceden forum konu başlıkları ekranın en alt kısmında da olsa görünüyordu. Şimdi ise neredeyse iki ekran boyu reklam var. Böyle giderse yakında her yeni girdiğimiz konuda 3-4 sayfa aşağı kaydırıp konulara öyle ulaşacağız. TV lerdeki reklam kirliliği buralarada bulaşıyor sanırım...
Bugün tarabyadaydım, Onnik abiye çok benzeyen biri ile karşılaştım, hatta Onnik abi diye onunla muhabbet etmeye çalıştım Oniik abiden biraz daha kilolu ve hafiften sakallı kimdir acaba tanır mısınız ?
saat kaçta ordayıdın ben saat 1.30 gibi uğradım akşam spin yapabilirmiyiz diye sahile bakmaya indim Mehmet usta ve Ceyhun sahildelerdi bolca muhabbet ettik sahili de aşiyandan tarabyaya kadar taradım kıraça -gümüş var dişli ile ilgili bir şey görmedim
Can tebrikler güzel av olmuş. Bugün Mehmet abi ile Tarabya'da olta attık. Rüzgar hızı artana kadar bol bol istavrit vardı, ama rüzgar başlayınca kesildi. Sarıkanat için hazırladığım çapariyi attım bugün ve ilk atışta bir adet aldım, hemen herkes rapala döndü ama balık rapalaya gelmiyor. çapariye devam ettim ama başka gelen olmadı devamlı istavrit geliyordu çapariye iğneler 6no turuncu pembe organze yeşil sim. Eve dönerken bir baktım Sarıyer'de balıkçı sayısı artmış (seyyar) yanaştım arabayla bir baktım ortalık torik (45-60cm) kaynıyor!!!! hemen sordum balıklar nereden tutuldu diye, inanmadım 3-4 yere daha sordum. hepsi aynı cevabı verince ikna oldum. Balıklar Sarıyer'den!!!! Bu arada evraklarını teslim eden arkadaşların ABB belgelerini çıkarttım. Burak Nusret Mehmet Akça Mehmet Pehlivan Emir abi Fahri abi Hayırlı olsun Tekrar toplamaya başladık evrakları, şu an 3 kişi verdi. Haftasonu yine teslim edersiniz, ben gidip alırım.
stres atmak için Tarabyaya Mahalleden dört arkadaşımı getirdim bizide balığa götür diye istekleri bulunuyordu tamam dedim sabah 5 buçukta kapıda olun götürecem dedim hepside geldi ilk kez olta tutacaklar ... gerekli uyarılarda bulunduktan sonra oltaları suyla buluşturma anı başladı... istavrit tutan o heycanla o zevki yaşadıkca oltayı eline alan bırakmak bilmiyor... neyse sevdiğim dostlarım olduğundan acemi olmalarına bakmadan kombat filan dinlemedim verdim elimdeki kamışları spin kamışı bile açtım ben peşleride koşmaktan ve çapari açmaktan yoruldum. sonra onlarda yoruldu siz oturun dedim izleyin beni sahte ve kaşık denemeye başladım tam toparlanacaktıkki arkadaşım ben deniyeyim dedi al dedim diğer üçü istavrit tutamadın sen ne haddine diyerek dalga geçiyorlar ... ard arda 3 tane dişli tutmasınmı diğer 3 arkadaşın gözleri açılıp vauvv derken balığıda git kafalarına vur dedim sonra ben oltanın başındayken onlara sırtım dönükken diğerleri yerinde duramıyorlar tabii ... kovadan dişliyi çıkartıp balıkla oynamasınlarmı iddiaya girmişler parmağı sokarsın sokamazsın maalesef biri çıkıyor öne ... acı haber tez geldi bi bağrış kovadaki balık giderayak arkadaşın parmağa dörtlü cam dişi geçirmiş parmağın ucundan kanlar sızarak iniyor . neyse parmağı sardık . toparlandık döndük eğlenceli ve yorucu bir gündü