Onnik Abi rahat bana batıyor, gezmediğim meteoroloji sitesi kalmadı, Akşam rüzgar epey kesiyor, Geceden gitsek de sabaha kadar yatakta bir sağa bir sola döneceğimize boğazda sahteleri bir sağa bir sola yüzdürsek ya...
palamut -torik varsa aşiyanda şansın olmaz Alprer sabaha halimiz kalmaz turşu oluruz en azından 4-5 saat yatalım
bu arada yeni makinen hayırlı olsun Onnik abi, sabah potenzayı gerçek ortamda test etmek için fırsat görüşmek üzere
hiç sorma saat 12 de tarabyadayım hazırlıklar tamam stardaki yarışmayı seyrediyorum biter bitmez çıkıyorum
onnik abi uğraştırma bizi 100 lük palamut çaparisini geçen bi kayıkçıya verelim açıkta bıraksın kamışada gerek yok kıyıdan senin vinçle (stella) çek abi biz balıkları iğneden çıkartalım , kıyıdan 100 lük çapari çekerek rekor kırıp tarihe geçersin
ah hatırlatma ben tekneden 120 li çapari attım muhteşem bir şeydi palamut lüfer karışık hepside dolu .ben şanslıyım bunları yapabildim o zamanlar balık vardı .teknoloji yoktu ustalık kazanıyordu şimdi koyuyorsun balık bulucuyu hiç balık tutmamış adam bile alıyor balığı
Samsun'dan ziyaretimize gelen genç ve usta arkadaşımız Sefa Toyer'in yakaladığı tosuncuk. Eşkina kuzey Marmara'da henüz tam kıyılamamış olsa da, birkaç avlak denemesinden sonra 3-4 balık almayı başardık. En büyükleri de buydu. Yem canlı teke.
Selam Ceyhun, team adına verdiğin emeklerden dolayı çok teşekkürler. ABB belgesi için gereken evraklar nelerdir ben de çıkartmak isterim. Şu torikleri bu mevsimde avlamasalar daha iyi olacak. Palamut ancak torik boyuna gelince yumurta bırakıyor, o balıklar gelecek sezon için çok önemli. Lüfere, İstavrite benzemiyor, yumurta bırakan balıklar çok azınlıkta. Ne yazık ki dalyanlarda filan ne girerse avlıyorlar. İnsallah Ağustos'ta geçen seneki gibi bir palamut mevsimine başlarız
yakışmış tebrikler dün gece saat 24 da başlıyan saat 11 sona erdi sonuç 33 cmnin üzerinde 2 sarıkanat resimleri ve detaylı bilgi az sonra enkaz gibiyim biraz dinleneyim