Teşekkürler Onnik abi, bizim dün geceki yemli maceramız hüsran oldu maalesef. Balık haftasonundan. Senin aldığın boylar da süpermiş sabahlamaya değmiş
Aret Torik konusunda haklısın ama 1 tane kıyıdan tutsam zevkini alsam yeter bana hihi ABB için gereken belgeler; 1 adet resim Nüfus Cüzdanı fotokopisi Adres bilgisi (fotokopi üzerine yazabilirsiniz) 20tl
O toriklerin çocukları yüzünden hamsi kalmadı denizlerde Baskı altına almak lazım . Aynı şekilde Lüferide
Okan'cım torik de hamsi de tarih öncesinden beri bol bol mevcut. Hamsi toriklerin çocukları yüzünden değil hamsiyi kökünü kazırcasına yakalayıp fazlasını gübre fabrikalarına satan başka çocuklar yüzünden kalmadı bence
Teşekkürler Ceyhun. Torik için dediğim olta balıkçısı için değil, kurulan Dalyan'lara sağlam torik sürüleri giriyor bazen ve oldukça zarar veriyorlar çıkış balığına. Senin oltana bir değil 5 tane gelsin Ceyhun'um Uygun takımlarla deneme yap bence, 3 nesil anlatırız kıyıdan torik tutan adam diye reeling
Hamsiyi severim hemde çok , toriğin ve palamudun sevdiğim tek hali lakerda Etrafta orkinos ta olmadığına göre nüfus patlaması yaşıyorlar. Gerçi bu sene epey zayiat verdiler o sürülerede . Tanesi 75 kuruşa kadar düşmüştü.
anlaşılan bu ara baya yogunsun abi neyse cuma günü görüşürüz yine ben c.tesi büyük ihtimalle tarabya da olucam bakalım kısmet
tarabyada palamut ve torik aradım dedim belki henüz buraya varmamışlardır diyerek ilerlere gidip taradım nerde bu palamutlar dedik Emir abiyle onnik abi rüyasında tutuyordur diyerek ol ta sallamaya devam ettik sabah 05:30'dan öğlen 12'ye kadar tek balık tutamazmı insan balıksız ve yorucu birgündü
tutma ihtimalimin düşük olduğunu tahmin ediyordum kaşık ve sahte yüzdürürken Besmele çekip ne gelirse diye atıyordum zaten hiç bu zamanda raporlarda palamut yakalayanı görmedim yanlış alarm geldi
Selam millet hayırlı akşamlar hepinize.. 45 günün bedelini kötü ödüyorum yorgunluktan bitik haldeyim.. Akşam üzeri sevgili Onnik abimle telleştik sesini duymak iyi geldi ustacım :thumb: Sevgili arkadaşlar kusura bakmayın foruma giremiyorum müthiş yoğunum.. Sevgi ve sağlıcakla kalın