Genç olmak yaşla alakalı olmamalı abi. Cidden gece boyunca bizden çok daha fazla çalıştın ve sabah bizden çok daha dinçdin. Hatta sen bir de sabah tarabyaya geçtin sanırsam. Ben eve gittim ama nasıl gittim bir de bana sor. Uyumamak için her kilometrede bir kendimi tokatlıyordum...
MERHABA TAKIM NASILSINIZ NASIL GİDİYOR İŞLER BENDE VESİKALI OLDUM AMA DAHA VESİKAM ELİME GEÇMEDİ SAOL CEYHUN HERŞEY İÇİN
Pazartesi çinekop ve sarıkanat yapıyordu dün ve bugün tarabya'da 06:00 ile 10 arası sadece kaşık ve değişik renklerde yüzüşlerde sahteler denenmiştir. sonuç koca sıfır beklenen balıklar haftasonuna gelecektir. sarıkanat tutmak istiyorum
herkese iyi akşamlar onnik abi sabah kesin gidersen bende gelmek istiyorum ama yeni bebeme kurşun bulamıyorum sende varsa borç olarak verebilirsen gelirim 200==225==250 gr.bende 175 üstü yok yarın akşama doğru erol abi getirtecek
Yok abi yarın gidemem muhtemelen. Hem hava da şiddetli lodos görünüyor. Bir de olmaz olmaz ya iyi balık yapar, bırakıp işe de gidemem. Ondan sonra işle papaz olurum. Cıkk hiç iyi olmaz bu... Ama cumartesi hava güzel görünüyor. Cuma çok erken saatte gidip önce palamut -lüfer ardından da istavrit deneyebiliriz. Bu arada geçen gün yakaladığım bir kova istavrit yetmedi. Malum benim iş yeri biraz kalabalık olunca...
Onnik Abi, bu hafta işe öğleden sonra gidiyorum pazartesiden beri balık peşindeyim bi dişli yakalayamadım yarın için hanım izinli ve uyardı sabah ben uyurken balığa gitmeyesin mecburen cumartesi ve pazar eşlik edebileceğim size
bişey sormak istiyorum kurşunun fırdöndülü olması atış eriminde fırdöndüsüze göre fark yaparmı ? açıkcası fırdöndülü kurşun kullanıyorum takıp çıkartması kolay oluyor diye ancak fırdöndüsüz kurşun atımı daha iyi olur gibi geliyor bunu düşünüyorum 2 gündür test ediyorum ama farkı bi türlü anlayamadım
Paslanınca kopmazsa fırdöndülü kurşun diğerine fark atar her konuda. Ama bir kaç kullanımdan sonra kopar. Cengiz'den alınan okuma paslanmaz fırdöndülü kurşunlar var bende 5 kilo almıştım. İlk kullandığım kurşun hala sağlam
bu sabah biraz atış yaptım denemek için 175 gr. ile hayatımda attığım en uzun menzildi.buarada mehmet abiye tekrar teşekkür ederim.