Emir güle güle kullan. O kamış senin gibi iyi atıcılar için. Benim gibi 150 gr dan fazla atmamışlar için biraz fazla.
Daiwa Saltiga Ballistic interline'ı test ederken kullandığımız 300grlık tekne kurşunu var bende verebilirim sana hihi Hatta atabilirsen 400grda var :laughing: Arnavutköy akıntı burnundan sallarsın kanalda yemli av yaparsın :laughing: :thumb:
Ben, Burak, Volkan, Onnik abi, Mehmet abi, Nusret, Emir abi ve Murat geliyor. Diğer gelecek olanlardan haberim yok Bütün haftasonu olta atmak istiyorum
20 kişi daha lazım Akşam 22.00 sabah 06.00 saatleri arasında alkollü içecek satışı yasaklandı . Hadi bakalım . Seneye tamamen yasaklanır. Kurbağa deneyi misali.
Bu habere içilir :laughing: :laughing: Yanlış strateji.. halkın "ayık" olması malum partinin işine pek gelmez aslında
herkese günaydın hayırlı sabahlar kurşun tekliflerinize teşekkür bizim bakkaldan terazi kilolarından aldım bikaçtane onlarla atıcam====== şaka biryana ilgilenen arkadaşlara teşekkür erol abi getirtti sağolsun işlem tamam yarın sabah kısmetse bu seneki ilk en az sarı gacıyı kovaya koyucam hedef paşa tabi.
günaydın takım herkese hayırlı cumalar bol kazançlar benim yarın tarabya kaçamağı iptal oldu büyük ihtimalle güzelyalıya çecmem gerek ve iki gün orda kalıcam malesef
Arkadaşlar selamlar ve hayırlı cumalar...c.tesi sabah erken saatlerde tarabyadayım inşallah görüşmek üzere...
arkadaşlar abilierim, anaodlu yakasındaki dönüş balığında lodos varsa göç devam ediyor poyraz oldumu balık kanaldan çıkmıyor 250 gramla bile cevap alamadık. eğer lodos varsa anadolu yakasından heryerden balık alınabilir. yarın gitmeyi planlıyorum. saat 9 gibi rapor vermeye çalışırım