vallahi helal olsun, atış yaptığınız yer farklı ama yinede ben akıntı burnunda 350 gram ile helede surf makina helede birde balık alırsa içinin çok zor olacağını düşünüyorum. hergün 1 haftada işi biter diye tahmin ediyorum.
Yaşıyom çok şükür abi. 10-15 gün valideyle uğraşıp işi aksatınca fena birikmiş işler. Bi de onları yetiştirmeye çalışıyorum. Çok yoğun geçiyo bu aralar.
hakan kardeşim merak etme o kamışa takacak caraskaldahttp://www.balikavi.net/forum/images/smilies/reeling.gif var bizde canını sıkma gelirsen görüşüp tanışırız inşallah
emir abi merhaba, vermiş olduğunuz linke bakamadım, teklfiniz içinde teşekkür ederim. bu aralar anadolu yakasında mesai harcırıyoum. en kısa zaman tft boğaz organizasyonuna katılıp sizlerle tanışmak istiyorum. merak ettiğim kamışlarda var. özellikle spiderin menzilini çok merak ediyorum. aradığım gramajda ve atarı olan bir kamış.
hakan kardeşim herzaman bekleriz başımızın üstünde yeriniz var mehmet abicim bakıcam ama kafama turnuva z45 veya saltiga surf 6000 takılıyor
z45 turnuva için adı üzerinde. diyeceksin zaten trabyada devamlı turnuva var. o zaman bir şey diyemiyeceğim
o makinada 30kg drag beni çok cezbetmişti fakat beni hayal kırıklığına uğratan bir makina, benim tecrübem olmadı ama bahtiyar abi kullandı. anadolu yakasında kandillide bahtiyar var, bir ara malzemede satıyordu. anadolu yakasına kandiiliye sık geleniniz var ise tanıdığını düşünüyorum. sanırım 5,2 devir olan modeli vardı ve çok çobuk bozulduğunu söyledi. hakkını veren bir makina olmadığı konusunda beyanı vardı. ryobi appaulse power 8000 bin kullanıyor. bu makina kadar bile dayanaklı değil dedi. genelde kullandığı ağırlık 175-250 gram. herkezin kullandığı mera ve kullanım şekli farklı olduğu için farklılık gösterebilir. eğer imkan varsa 4.3 devir olan modelini tercih edilmeli.