geçen daha burak a söyledim abi bi ballistic 33-405, bir tane de saltiga surf 6000 yeter be abi ne dersin ??? bu arada yeni avatarım nası 100 gr da bir salinanın hali,
abi biz bu takımı şu an sadece bilgisayar başında kurarız. Ancak gelecek ne sürprizler getiriyor bilemeyiz
Nasıl düşünürsen.evrene göndermek yada beyin gücü diyebilirsin. ben önce evrene gönderiyorum isteklerimi sonra ebay a bakıyorum iyi arttırma varmı diye
Emir Abi, balıklar arasında adın öpen adama çıkmış Karadenize ulaşan balıklar aralarında konuşuyormuş; çinekopun biri tam karadenize az kaldı diye sevinirken tarabyadan geçerken yakalanıp suyun üstüne alınmayayımmı herşey bitti diye düşünüyorken adamın biri öpüp kulağıma fısıldayıp suya geri bıraktı demesinmi neden böyle bişey yaptı diye diyerek konuyu büyüklerine iletmiş lüferler ve kofanalar hımm o adam sanadamı denk geldi adamın adı öpen adam diyerek sohbeti kapatmışlar ...
balığı tutmak maharet değil önemli olan tuttuğu balık küçükse onu denize bırakabilmektedir. geçen benim başıma geldi camlıkahvede 2 saattir uğraşıyorum balık gelmiyor neyse atladı bitane çekiyorum heheh sonunda tuttum diyerek sevinçliyim balık küçükdü düşünmeden denize bıraktım adamın biri neden balığı geri attın demesinmi o balık değil yavru daha diyerek geçtim... maalesef boğazda çoğunluk oltası sudan ne çıksa kovaya gönderiyor ... biz bişeyler yapabilirmiyiz diye iç geçirmiyor değilim olta atılan yerlerde balık boylarına uyulması için tabela gibi şeyler asılsa bi kişi bile bilinçlense faydadır.
zabıta kovaları kontrol edip cezayı basarsa uyanır bunlar, yoksa tabela afiş gözüne soksan anlamazlar.
geçenlerde kraça bile değil tutmak için nasıl koştuklarını görseniz şaşarsınız çok ufak bunlar tutulurmu dediğinde bunlar daha lezzetli diyorlar.adamlar 20 kiloluk kovaları doldurmuşlar hala yarış yapıyorlardı be yazık banghead yazık banghead
hem balık boyları hemde oltacıların yürüyenlere verdiği rahatsızlık nedeniyle yaptırım geleceğini düşünüyorum zabıtaya gelen şikayetler az değildir geçen gün akıntıburnuna çektim arabayı oltacıların orda geçeyim dedim ne var yok diyerek yarış var sanırsın hızlı hızlı olta atıp çıkartıyorlar çıkartılanda kıraça istavrit devam ediyorum aralarıdan geçerek , ilerlerken yemli yapmışlar ama oltayı kaldırıma uzatmışlar geçerken aralarındaki boşluklara basarak yürüyebiliyorsun başka tarafta oltası karışmış adamların kaldırıma çekmişler oltanın ucu denize kıçı yolda oltadan yürünmeyecek halde geçen insanlara baktıkları bile yok insanlar onları bekliyor akıntıburnununun hali harap olmuş yazık dedim burda balık tutacağıma tarabyada oltam varsın boş çıksın diyerek geçtim gittim ...