Bugün buluşmada konuşmak için pek fırsatım olmadı ama şapka ve tshirtler üzerinde çalışmamız gerekiyor. Renkleri beraber belirleyelim. Burak (photoshop üstadı mercan Burak) yardımcı olacaktır bu konuda. Bütçe gerektiren bir iş olduğu için para toplamamız da gerekiyor. Min 100'er adet şapka ve Tshirt yaptıracağız ve toplamda 2500tl tutuyor. Onnik abi bütçe konusunda tam yetkilidir 500tl'yi ben veriyorum abi biliyorsun. Bir kaç gün şehir dışında olacağım için fazla giremeyeceğim foruma. Görüşmek üzere.
500tl de ben veriyorum geriye 1500tl açığımız var esasında herkesin katılabileceği bir toplantıya ihtiyacımız var tft bir bütçeye ihtiyacı var bunu detaylı olarak konuşmamız lazım hatta bunu netten de yapabiliriz herkes bu konudaki fikirlerini yazıp bizlere yardımcı olabilir Ceyhun ve ben elimizden geldiğince firmalarla görüşüp sizler için indirim yapmalarını talep ediyoruz .yeni sitemiz henüz yapım aşamasındadır .arkadaşlarımız uğraşıyorlar sizlerden ricamız fikirlerinizle bizlere destek olmanız
herkese iyi akşamlar onnik abi ceyhunada söylemiştim işim yüzünden bugünki gibi devamlı kalamıyorum yanınızda ama benim üzerime ne düşerse söylemeniz yeterli fikirlere gelince ben takımdaki bazı arkadaşlar kadar becerikli değilim yaratıcılık konusunda yani bir yönetici vardır birde işçi ben işçi sınıfındayım ne olursa olsun uyarım uyumsuz değilim bana düşeni söylemeniz yeteri saygılarımla.
abi maddi olarak çok iyi olduğum söylenmez ama bütçem yettigi kadar yardımcı olmaya çalışırım bende üzerime ne düşerse yapmaya çalışırım elimden geldiğince toplantı konusuna gelince uygun bir yer bulup toplabtı yspılım hem üye sayısını kesinleştirmek ve ne yapılabilir onları konuşmak gerekiyor bence de
Çok güzel düşünceler, üye sayısını tespit edelim üzerimize düşen ne ise yaparız. Durumu müsait olmayan arkadaşlar da özelden Onnik abi ve Ceyhun'a iletirlerse ona göre bir dağılım yapılabilir diye düşünüyorum.
son durumu veriyorum ŞAPKA-TŞÖRT için katkıda bulunanlar zaten tahminimize göre herkes en az 2 takım alır diye hesaplıyoruz Ceyhun -500 Onnik - 500 Burak -250 Volkan- 250 Emir - 250 Aret - 100 Mehmet-250 Nusret -100 Osman -100
helal olsun bize topladık gibi arkadaşlar aldığınız takımların parası düşüldükten sonra takımlar satıldıkça herkes katkı payınıdan kalan parayı alacak bilginiz olsun
Emir yaptığım telefon görüşmeleri sonucu kayda değer bir av yok her yerden karışık irili ufaklı istavrit haberleri var bir tek boyacıköy sabah çok erken iri sarıkanat vermiş alınan balık 4-5 ad sınırlı kısacası sahillerde arkadaşlarla sezona kadar bol bol muhabbet edeceğiz gibi görünüyor biz de ufak ufak sezona hazırlanırız bu sezon kafamda palamut balığının en sevdiği rapala rengi olan mavi -beyaz damla simli çapari hazırlamak bir çalışma yapacağım sen de birşeyler hazırla fikir yürütelim olur mu
hava çok sıcak .balık olmadımıda sıkılıyorsun .kısacası yarın benim pek balığa şu an için gitmeye niyetim yok oturup çapari kombinasyonlarına kafa yoracağım