Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Balık av malzemeleri üretimi yapan İtalyan ve Japon firmaları bu gidişle büyük bir ihtimalle bizim grubu kara listeye alacak gibime geliyor. Emir abinin anahtarlığı benim diyen rapala firmalarına parmak ısırtmazsa bende adam değilim.
    Yakında başbakanlık bize ödenek bile verir sevgili ceyhun bu işi kurcala derim hihi hihi
    Sağlıcakla kalın

2. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    ekip tamam team daki arkadaşların hepsinin de bir çok konuda bilgisi var neden olmasın .yapanların bizlerden farkı ne .ip konusunda ciddiyim yarın başlıyorum araştırmaya

3. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    faruk kardeşim merhaba palamut çaparisinde hazır kösteğe hiç gerek yok çünkü en basit bağlanabilen çapari. köstek 0.20 beden 030 veya 0.33 ara mesafesi 25 cm. köstek uzunluğu 20-22 cm. iğne adedi benim tercihim enfazla 6 adet renk turuncu-yeşil-beyaz ama abicim kınayı herkes bilir beyaz tüyleri yarım saat bilemedin kırkbeş dakika kınanın içinde bekletin sonra yıkayın çıkacak renk benim tercihim ve tavsiye ederim birde tüylerin ucunu V şeklinde kesin tercihen beyaz yeşil ve turuncu damla sim ikişer adet yeterlidir ben öyle yapıyorum.her türlü fikre saygım var.

4. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Gelişmeleri bekliyoruz Sevgili Onnik abim eğer ip konusunu çözüme ulaştırabilirsen hakikatten zamanla ip ithalatı önemli ölçüde etkilenir.TFT'nin ismini verdiği ürünleri anında millet tüketiyor neden bundada aynısı olmasın...
    Sağlıcakla kalın

5. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Ben buldum abi , internet ne güzel şey :)

Coats Sylko Metallic, makine nakışı için tasarlanmış kompozit bir ipliktir. Üstün parlaklık ve sorunsuz performans özellikleriyle, lüks süsleme işlerinde üstün kalite arayan, dünyanın en iyi nakış üreticileri tarafından tercih edilen bir üründür.
    Temel Kullanım Alanları
    Kadın gece giysileri süslemeleri
    Rozetler, etiketler ve logolar
    Spor Giysileri
    Deri Giysiler
    Outdoor
    Özellikler ve Faydalar
    Yüksek mukavemetli naylon merkez dikiş sırasında ve dikilmiş üründe mukavemet artırır
    Saf gümüş kaplama, değerli metallere özgü parlaklık verir
    Astarlanmış metalik folyo dikiş sırasında parlaklığı korur ve düzgün bir yüzey sunar
    Merkezdeki iplik ve metalize folyo arasındaki dengeleyici kaplama katmanı iğne hasarını önler
    Özel yağlama işlemi en yüksek hızlarda dikiş yapılmasına olanak sağlar
    Özel bitim işlemi ile ipliğe sağlanan koruma, iplik kopmalarını en aza indirir ve nakış işlemi sırasında oluşabilecek tiftiklenmeyi önler
    Altın, gümüş ve diğer renkler makine ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmaya gerek kalmadan aynı performansı sunar

6. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    abi matkap şanzumanından makine icadını bir yoklayın derim benim vaktim yok:laughing: :laughing: :laughing:

7. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Eyvallah emir abi,tüy konusunuda sorayım son olarak ördekmi kaz tüyümü onuda yazarsan sevinirim ve bu iş sezona kadar boş zamanları değerlendirme için benim için oldukça güzel bir uğraş olucak..
    paylaşım için teşekkür ederim..
    Sevgi ve saygı dileklerimle

8. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Onu denemedikte , ok ve yayla takımı 300-400 metreye atıp sonra makinaya şarjlı vidalama takıp çekmeyi ciddi ciddi düşünüp tartışmıştık . Sonra hoby hekopterleri ile yollayalım kurşunu filan dedik öyle kaldı . Sponsor lazım bize sponsor :D

9. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Geçmişte dile getirmiştim TFT adından çok söz ettirecek diye usta bide otomotiv sektörüne el atsakmı ne
    :laughing: :laughing: :laughing:
    Sevgi ve saygı dileklerimle

10. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Kısa sürede ortama ayak uyduranlara bayılıyorum :D

Uploaded with ImageShack.us

11. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    okan helikopter değilde çocuğun sürat teknesi var ben ona palamut çaparisi bağlamayı düşünüyorum farukcum tüy olarak horoz gerdan tüyü kaz tüyü bulabilirsen mavi yeşil arası ördek tüyü bizim avcı arkadaşlar getiriyordu ama bu sene tık yok bide almanyadan bir tüy geliyordu çok parlak ama ne tüyü olduğunu bilmiyorum bakalım bu sene bulabilecekmiyim

12. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Ben onu Gürpınarda denedim , çekemiyor :D

Boğada hiç gitmez. Helikopter iyidir . takacan 500 gram kurşunu 2 günde geri toplayacan :D

13. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
  14. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    çekmesine gerek yokki toplasın yeter teknenin burnuna misine makineyle çek 100 gr kurşun yeterli

15. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Boş çapariyi 150 gram kurşunla çekemedi :) tabi 10 beygirlik profesyonel benzinli olursa çeker :D

16. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    aynen öyle çift motorlu 1mt tekne

17. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Jet ski desene şuna :D adamda taşır o . Boğazda denemeden önce bizim burda deneyelim ..

18. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    denedin beni taşımadı seni hiç taşımaz:D

19. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Emir abi geçen hafta yeğenin misinasına şok düğüm atmıştın,düğüm ile ilgili link yada tam isim verebilirmisin?
    Sağlıcakla kal

20. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde

24 saat satışıda serbest . Bu arada alkol alan arkadaşlara bir uyarı , kanun yürürlüğe girdi ve her semtte muhabir (muhbir ,ispiyoncu) ağı oluşturuldu kesilen cezadan pirim alacaklar. Kimlerin olduğunu tahmin edersiniz.