Balık av malzemeleri üretimi yapan İtalyan ve Japon firmaları bu gidişle büyük bir ihtimalle bizim grubu kara listeye alacak gibime geliyor. Emir abinin anahtarlığı benim diyen rapala firmalarına parmak ısırtmazsa bende adam değilim. Yakında başbakanlık bize ödenek bile verir sevgili ceyhun bu işi kurcala derim hihi hihi Sağlıcakla kalın
ekip tamam team daki arkadaşların hepsinin de bir çok konuda bilgisi var neden olmasın .yapanların bizlerden farkı ne .ip konusunda ciddiyim yarın başlıyorum araştırmaya
faruk kardeşim merhaba palamut çaparisinde hazır kösteğe hiç gerek yok çünkü en basit bağlanabilen çapari. köstek 0.20 beden 030 veya 0.33 ara mesafesi 25 cm. köstek uzunluğu 20-22 cm. iğne adedi benim tercihim enfazla 6 adet renk turuncu-yeşil-beyaz ama abicim kınayı herkes bilir beyaz tüyleri yarım saat bilemedin kırkbeş dakika kınanın içinde bekletin sonra yıkayın çıkacak renk benim tercihim ve tavsiye ederim birde tüylerin ucunu V şeklinde kesin tercihen beyaz yeşil ve turuncu damla sim ikişer adet yeterlidir ben öyle yapıyorum.her türlü fikre saygım var.
Gelişmeleri bekliyoruz Sevgili Onnik abim eğer ip konusunu çözüme ulaştırabilirsen hakikatten zamanla ip ithalatı önemli ölçüde etkilenir.TFT'nin ismini verdiği ürünleri anında millet tüketiyor neden bundada aynısı olmasın... Sağlıcakla kalın
Ben buldum abi , internet ne güzel şey Coats Sylko Metallic, makine nakışı için tasarlanmış kompozit bir ipliktir. Üstün parlaklık ve sorunsuz performans özellikleriyle, lüks süsleme işlerinde üstün kalite arayan, dünyanın en iyi nakış üreticileri tarafından tercih edilen bir üründür. Temel Kullanım Alanları Kadın gece giysileri süslemeleri Rozetler, etiketler ve logolar Spor Giysileri Deri Giysiler Outdoor Özellikler ve Faydalar Yüksek mukavemetli naylon merkez dikiş sırasında ve dikilmiş üründe mukavemet artırır Saf gümüş kaplama, değerli metallere özgü parlaklık verir Astarlanmış metalik folyo dikiş sırasında parlaklığı korur ve düzgün bir yüzey sunar Merkezdeki iplik ve metalize folyo arasındaki dengeleyici kaplama katmanı iğne hasarını önler Özel yağlama işlemi en yüksek hızlarda dikiş yapılmasına olanak sağlar Özel bitim işlemi ile ipliğe sağlanan koruma, iplik kopmalarını en aza indirir ve nakış işlemi sırasında oluşabilecek tiftiklenmeyi önler Altın, gümüş ve diğer renkler makine ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmaya gerek kalmadan aynı performansı sunar
abi matkap şanzumanından makine icadını bir yoklayın derim benim vaktim yok:laughing: :laughing: :laughing:
Eyvallah emir abi,tüy konusunuda sorayım son olarak ördekmi kaz tüyümü onuda yazarsan sevinirim ve bu iş sezona kadar boş zamanları değerlendirme için benim için oldukça güzel bir uğraş olucak.. paylaşım için teşekkür ederim.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Onu denemedikte , ok ve yayla takımı 300-400 metreye atıp sonra makinaya şarjlı vidalama takıp çekmeyi ciddi ciddi düşünüp tartışmıştık . Sonra hoby hekopterleri ile yollayalım kurşunu filan dedik öyle kaldı . Sponsor lazım bize sponsor
Geçmişte dile getirmiştim TFT adından çok söz ettirecek diye usta bide otomotiv sektörüne el atsakmı ne :laughing: :laughing: :laughing: Sevgi ve saygı dileklerimle
okan helikopter değilde çocuğun sürat teknesi var ben ona palamut çaparisi bağlamayı düşünüyorum farukcum tüy olarak horoz gerdan tüyü kaz tüyü bulabilirsen mavi yeşil arası ördek tüyü bizim avcı arkadaşlar getiriyordu ama bu sene tık yok bide almanyadan bir tüy geliyordu çok parlak ama ne tüyü olduğunu bilmiyorum bakalım bu sene bulabilecekmiyim
Ben onu Gürpınarda denedim , çekemiyor Boğada hiç gitmez. Helikopter iyidir . takacan 500 gram kurşunu 2 günde geri toplayacan
gözlerimde yaş geldi :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Emir abi geçen hafta yeğenin misinasına şok düğüm atmıştın,düğüm ile ilgili link yada tam isim verebilirmisin? Sağlıcakla kal
24 saat satışıda serbest . Bu arada alkol alan arkadaşlara bir uyarı , kanun yürürlüğe girdi ve her semtte muhabir (muhbir ,ispiyoncu) ağı oluşturuldu kesilen cezadan pirim alacaklar. Kimlerin olduğunu tahmin edersiniz.