Ceyhun'un isteği üzerine şapka ve tshirtte 2 renk alternatifi oluşturduk. Oy birliğiyle hangisi daha çok talep görürse o renk seçeneğinden üretilecek. Almak isteyenler lütfen tercihlerini belirtsinler... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
İkisi de guZel olmus ama laciverti tercih ederim. İkisini de alirim ama tshirt bedeni onemli. Malum aramizda sisman arkadaslar olabilir mesela ben 3XL
abi ikiside güzel ikiside olmuyormu bence alan iki takım almıyacakmı ikiside olursa bi ondan bi öbüründen benim için farketmez önemli olan beden
Model seçenek kısmını bilmiyorum ama vardır illaki. Benim bildiğim kadarıyla Ceyhun görüşürken en kalitelisi üzerinden fiyat aldı, belki o yüzden pek seçenek yoktur.
Emir abi 100er adet mecburiyetimiz var, bunun bir kısmı lacivert bir kısmı turuncu olması konusu olabilir mi emin değilim. Ceyhun görüşür. Şahsi fikrim, tek tipte karar kılmaktır, böylelikle bütünlük daha kuvvetli olur.
Bencede iki renkte güzel olmuş yari yariya yapilabilir. Yada oylamaya sunalim konu açip Lacivert bana göre biraz daha ağir basiyor.
Konu açmayı da oylayalım mı Emre bey biraderim buradan yazalım işte, bütün forumu meşgul etmiyelim derim ben Seni laciverte yazıyorum.
50+50 yapmak atelyenin işine gelmez bence , extra kesim için eşleme için zaman harcarlar. Aslında 3 iplik kumaş fiyatları ve polar kumaş fiyatları yazdan dolayı baya ucuzlamış durumda . Sweat Tshirt de yaptırabiliriz extra .
Ben kendime 2 takım almayı düşünüyorum yada en azından 1 şapka 2 t-shirt. Polar da çok mantıklı, eylül sezonu sabahlamalarına hazır olur şimdiden
Konumuzla pek alakası yok ama. Epey araştırdım bulamadım gibi. Bir de sizlere sormak istedim. Yurt dışından gelecek olan bir cep telefonunu kayıt ettirebilmem amacıyla son 30 gün içerisinde yurt dışından Türkiyeye giriş yapmış olan var mı acaba aramızda? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum...
bana 4 takım yaz bakalım yazıcı 2 adet L 2 adet xxL yada 3x L beden kriterleri çok farklı oluyor firmadan firmaya ölçüleri almak lazım aslında cm bazında
benim tercihim de lacivertten yana olur, şunu da düşünelim bu zamanlarda güneşin altında rengi kaçacaksa turuncu mantıklı olur. Ama tercihim lacivert
Selam millet Herkese hayırlı bol kazançlı ve mutlulukla dolu bir hafta diliyorum,şahsi fikrim lacivert'ten yana.Ben iki takım alırım Beden ölçüleri L - M,Bana ve oğluma. Birde şapkalı polar tarzı olsa varya o biçim olur. Bugün cengizden son kalan 4 adet savant'tan 1 adet aldım 1 adette başka bir arkadaş aldı,Almak isteyen elini çabuk tutsun son iki tane kaldı haberiniz ola. Hafta sonu mekana gelmeye çalışacam gelen olursa görüşürüz... Sağlıcakla kalın..