Ceyhun hoşgeldin, geçmiş olsun biraderim. Şapka & Tshirt meselesini ben takip etmeye çalıştım. Notlarımda yanlışlık yoksa; 10 kişi lacivertten yana oy kullandı. 1 kişi turuncu dedi. 2 arkadaşımız da hangi renk olursa farketmez yada ikisinden de olabilir şeklinde oy kullandı. Ben henüz oy kullanmadım, hangi renk daha çok talep görürse oyum onundur... Bir de senin oyunu bekliyoruz tabi Genel olarak lacivert epey ağır basıyor, istersen lacivert üzerinden ilerleyelim. Belki geçmiş yazışmaları okumuşsundur. Malum iri kıyım bir takımız XXXL, XXL gibi talepler var. Fakat bunları denemek gerekir kanaatındayım. Üretici firmadan her bedenden 1er örnek alıp deneyip siparişi ona göre geçmek mümkün müdür?
lacivert bana da güzel gözüktü. 2 takım da bana yazın Bu arada Hafta sonuna bişeyler yapalım. Balık yoksa mangal var Hoş sohpet var
Emir hala tıklamadım. İşler biraz yoğun http://www.ebay.com/itm/230985983057?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Yukarıdaki makinayı istersen tıklarız.
abi kuzu gibi yatıyo be sen ne dersen uygun diyosan ben hazırım haber vermen yeterli ama seni sıkmadan yani genişlediğin zaman