Bu hafta sonu mangalı ateşlesek diyorum . Tarabya Food Team olarak. Yeri işaretledim gayet rahat ve tenha.
Sence hafta içi dün gördüğümüz halde olan yer hafta sonu nasıl olur abi? Boğazı mumla ararız hafta sonu demedi deme...
11 den sonra kimse kalmaz , ben zaten kapattırırım o bölgeyi merak etme sen ,20 kamışı ard arda yemliye yatırdıkmı kimse girmez araya.
hoppp ne oluyor ya nerden abi bu kuzular tebrikler gitmeye niyeti yok bu sene balıkların yada seni çok sevdiler abi ayrılamıyorlar bence reeling
evelAllah yapacağız daha sezon başlamadı .ben bu pazar bodruma gidiyorum 1 hafta yokum senin arkadaşın emanetini kime bırakayım
http://www.avistanbul.com.tr/asp/product/18237/TRIGGER-PELISTICK-PARCALI-6-18-LBS-180-CM bu kamış nasıl sizce fiyatı uygun fazla bir bütçem yok
Forumdan EM2E nickli Emre arkadaşımızın nur topu gibi bir kız evladı olmuştur. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler nasip etsin minik yavrumuza...
Emre nin ve eşinin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ve iyi bir hayat versin. Ailesine hayırlı bir evlat olsun.