Herkese hayırlı akşamlar Sevgili kardeşimiz emre, Allah analı babalı büyümesini nasip etsin,kaderi kısmeti iyi şansı ve bahtı açık olsun Rabbim sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin yavruna... Sağlıcakla kal
allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun kız çocuğu babacı olur derlerdi kızım olunca anladım nasıl birşey olduğunu ağlarken bilr baba diye ağlıylr allah mutluluğunuzu bozmasın
:thumb: bir gün evlenip de evlat sahibi olmak nasip olursa bu sözler aklıma hep gelecek ''baba diye ağlıyor''
Hastayım foruma fazla bakamıyorum Nasıl olduysa üşütmüşüm Emre Allah analı babalı büyütsün. Biraz önce haber geldi, Tarabya'da hareket varmış! reeling Haftasonuna kadar düzelirsem gelebilirim ancak. Görüşmek üzere.
Bu sabah bakırköy açıklarında 5-6 kulaçta çok güzel iri sardalya vardı.Gerçi marmara sardalyası pek yağlı olmaz o yüzden tavada yapmayı düşünüyorum.Boğazda durum nedir acaba ?
Allah bağışlasın, kaderi güzel talihi açık olsun.. kız evlat iyidir, bir kız babası olarak çok net söylüyorum, Allahın şanslı kuluymuş Emre :thumb:
Biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Yarın Mehmet abi ile Tarabya'da olacağız. Cumartesi günü de Tarabya'dayım, şapka ve tshirtler için bütçeyi toparlayalım. Önümüzdeki haftasonu numune şapka ve tshirt elimizde olacak.
Ömer çünkü hep anneleri yataktan kalkmıyor bey çocuk ağlıyor ben daha yeni yattım az sen bak diyorlar ve sen haliyle o viyaklamaya dayanamayıp bakımını üstlenince çocukta hep babayı görünce haliyle ağlarken hep baba diye ağlıyor,:laughing: :laughing: Dünyanın neresinde olursa olsun kadın hep aynı kadındır, :laughing: :laughing: :laughing:
Emrey le şimdi konuştum,abi nerden haberiniz oluyo yav diyo:laughing: :laughing: :laughing: Dedim Taze baba forumda haberler havada uçuşmuş Ordan gördüm abi giremedimki diyor herkese selamı ı var