Guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederiz Cemre kizimin herkeze selamlari var ellerinizden oper Bende diyorum nerden duydular ariolar ole tebrik ediyorlar volkii gel spin yapcaz
Hayırdır inşaallah... Bu akşam oldukça sessiziz herkes dut yemiş bülbül gibi olmuş Faruk kaçar,hepinizin gecesine nurlar yağsın kalın sağlıcakla :thumb:
Aklımı alıcaksın en sonunda, bana bunu yapma banghead :laughing: ben tutamıyorum sende tutma hihi hihi
herkese günaydın, okan abi tebrikler, gecelerin yargıcı oldun. gece avlarına devam. avların daim olsun.
S.A CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN, Her vakit namazının kazası vardır ama CUMA namazının kazası yoktur ihmal etmeyin arkadaşlar:thumb:
Alper yoktu dün gece yanlızdım . Evet 4 tanesi nispeten ufaktı , ama son vuruşta sehpayı devirip takımın iğnelerinden birini alıp giden balık rüyama girdi Nasıl bir hayvansa..
Öğlen Tarabya'ya indim çok sıcak , hiç balık yok. Kalabalık bir balık sürüsü kıyılamıştı. Lüfer olduğu görüşü hakim oldu ancak ben tam emin değilim, hiç kıpırdamadan dibe yatmış gibi duruyorlardı.