Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    yazdığın her kelimenin altına imzamı atarım Aret.

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Balık konusuna geri dönersek :)

Dün gece ve bugün Tarabya'da balık çok azdı. Gece Volkan, Fatih, Osman ve ben yemli denedik. Dişli yerine dişsiz geldi :D hooked :laughing: 2 iğnede 2 gelincik.

Bugün Volkan ve Mehmet abi ile çapari attık, yemlik tutalım dedik ama o bile seyrekti. Açıkta yunuslar oynak yapıyor, balık kıyılamıyor!

Ayrıca dün Shimano Ultegra TE 430-200 kamış aldım hihi :thumb:

3. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    iyi günlerde kullan
    bizler de burda 1gezi parkı muhaberesini yaptık
    şimdi 2 cisine hazırlanıyoruz katılımcı sayısının 2-3 milyon olması bekleniyor

4. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    az kaldı saat 16 da başlıyoruz

5. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Selam millet
    Herkese hayırlı hafta sonları diliyorum. Bugün sabahtan galata köprüsüne gittim ince takım çapari ve 60 gr kurşun kullanıp yaklaşık olarak 2 kg kadar istavrit yakaladım. Boylarfena değil kraça yok denecek kadar azdı ve yakalananlar her zaman olduğu gibi büyüde gel diyerek suya tekrar iade edidl.Resim koyamayacağım evde tadilat var ufaktan. Akşama bir aksilik olmaz ise boğaza doğru uzanıpsu üstü rapala deneyeceğim..
    Sevgi ve saygı dileklerimle..

6. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Gün içerisinde köprüdeyken sanırım fısıltı gazetesi iş başında idi. Taksimde çıkan olaylarda 6 vatandaş hayatını kaybetti diye inanmadım ama doğrumudur bu Onnik abi..
    Sağlıcakla kal

7. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Hayırlı olsun Ceyhun yeni kamışın :)

8. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sevgili Ceyhun
    yeni kamışını yeni ve bol balıklı günlerde kullanmanı temenni ederim. Güle güle kullan
    Sağlıcakla kal

9. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    Allaha şükür her şey sükünete erdi Faruk öyle bir şey yok rahat olun

10. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    onnik abi geçmiş olsun ceyhun akşam sahil varmı

11. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tamam rahat olalım olmasına lakin sen bizim için değerlisin sevgili abim. Bu yüzden telaşlandım.
    Sevgi ve saygı dileklerimle

12. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Arkadaşlar burası yeri değil ama bazı kaygı ve üzüntülerimide söylemeden geçemeyeceğim,1 haftadır ülkeyi neredeyse iç savaşın eşiğine getirecek kadar olayları büyüten sadece 5/6 ağaç kesilmediği halde sökülüp çağlayana taşınmasını Ağaçlar kesiliyor, gezi parkı ortadan kalkıyor,bir sürü yalan yanlış ve yanlı,bir takım,medya ve devletin askerine polisine kurşun sıkanların,grupları ve kargaşa ve kavgadan başka hiç bir proje üretmeyen,muhalefet partilerinin gazıyla,Devletin polisine,(Polisin yaptığı aşırı ve şerefsiz müdahaleleri kınıyorum) Malına milletin vergileriyle alınan araçlarına esnafına ve oradan geçmekte olan vatandaşlarına eyleme katılıpta polise taş atmıyor diye dayak atmaya kalkan bu ülkenin düşmanlşarıyla omuz omuza vermekmidir,Orada yapılacak projeye imza atıp sonrada halkı ve yandaşlarını sandıkta yenemeyen zavallıların oyununa gelmekmidir,5 ağaç 1 gezi parkı için yapılan günlerdir eylemi tepkiyi,neden acarkent v.s kent falanca kent yapılırken veya R.fenerindeki ünüversite yapılırken kesilen 10 larca 100 lerce dönüm arazideki ağaçları bırak sökmeyi katlederek keserken,Dünyanın her yerinde insanlık suçu işlenirken,Maynemarda sırf müslüman oldukları halde diri diri yakılırken,neden göstermediniz,yoksa onların değeri 5/10 ağaç yada bir park kadar kıymetimi yoktu,Taksimde yapılacak olan cumhuriyet tarihinin hiç bir zamanında yapılmayan,veya hiç bir liderin iktidardayken sadece çalmaktan yandaşlarını zengin etmekten,memlekete çivi çakmayanların cesaret edemediği,Sadece kendi kesimi değil tüm vatandaşların iyiliği için ulaşımın bile sorun olduğu çileyi orda yapılmak istenen O güzel likleri alkışlayıp helal olsun diyeceğimize,yapılanları yapılacakları görmek takdir etmek yerine, yerdeki taşları bankları çevrede ne varsa kırıp polise vatandaşa esnafa zarar vermekmidir vatandaşlık!!!!! peki eyleme katılmayan veya ordaki olayları kınayan vatandaşlar devlet düşmanımıdır,3.köprüye bile Y.sultan selim adı kondu diye sözde tarihte katliam yapmış biridir diye (kaldıki Tarihçi prof ve uzmanların köşe yazarlarının,gerek tv de gerek köşe yazılarında asla böyle birşey yok yalan dır)beyanatlarına da yarın aynı şeyler tezgahlanmaktadır,Türkiyemiz üzerinde oynanmak istenen olaylar meydandadır,sırf particilik yaparark bu benim partimin projesi değil adamlar burayıda yaparsa hiç bir seçimde önleri kesilemeyecek diye içindeki kini kusmak yerine geçen bir arkadaşımın bana sorduğu soruya verdiğim cvp ı vermek isterim,10 yıl önce tüm türkiyede her alanda neredeyken ne reye geldiğimize bakmadan yapılanları hiçe saymak vicdansızlıktır,Taksimde devletin askerine polisine kurşun sıkanlarla beraber kol kola girip her yeri harabeye çevirenlerle beraber olanları kınıyor,Taksime herşeyi istediğin gibi değil vatandaşında fikrini alman lazım diyerek hiç kimseye zarar vermeden DEMOKRATİK EYLEMİNİ YAPANLARIDA AYAKTA ALKIŞLIYORUM,TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KİN BESLEYİP ASKERE KURŞUN SIKANLAR EYLEM YAPTIĞINDA BU ORANTISIZ GÜCÜ KULLANMAYAN POLİS NORMAL DEMOKRATİK HER EYLEMDE AŞIRIYA GİTMESİNİ hepimiz eleştirelim, Polisi orantısız güç kullnması nasıl yanlışsa,Vatandaşın da taş sopa ne varsa polise saldırmasıda bir okadar YANLIŞTIR,opolis bizim polisimiz bizim vatandaşımız hatta akrabalarımız değilmidir,
    Aslında kendilerine ustalıklarına saygı duyduğum bir sürü forum üyesi arkadaşların burada balık formu olduğunu unutup sırf ideolojilerine uymuyor diye tepki vermesini içindeki kini kusması doğru bulmuyorum,Nasıl bir takım tuttuğumuzda hak eden başka bir takım şampiyon olduğunda alkışlamayı bilmemiz lazımsa işini yapmaya çalışan hükümetleride eğer gerçekten vatandaş ayırımı yapmadan hizmet ediyorsa alkışlamak gerekir diye düşünüyorum
    Son söz olarak eğer bu hukümet biraz akıllı olsa TAKSİMDEKİ PROJEYE VE 3.CÜ KÖPRÜYE ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ VEYA MÜZESİ PROJESİ ADINI KOYAR,Bir allahın kuluda itiraz edebilirmiydi acaba diye düşünmedende edemiyorum,bu yazıma burada son verip eleştirilere cvp vermeyecek kimseye kırgınlık darılmışlığımda yoktur,EĞER BİR POLİTİK YAZI GÖRÜŞ VE İNSANLARI DOLDURMA İŞİ BURADA YAPILMAMALIDIR ÇÜNKÜ BURASI BİR BALIK SEVENLER RAPOR YERİDİR,her türlü düşüncelerimizi, Yaptığımız organizasyonlarda hatta bir araya geldiğimizde sevgi ve saygı içinde konuşur tartışırız,ama burası yeri değil sakın bana sen neden yazdın demeyin, bunları söylemek için yazdım,dediğim gibi kimseye cvp vermeyeceğim sizdende ricam sakın tam tersini de düşünseniz koyu bir farklı parti fanatiği olsanızda buradan değil dediğim gibi organizasyonlarda saygı içinde tartışalım,TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ SEVEN GERÇEK BİR T.C VATANDAŞINA yönelik bir birine düşürmek isteyen insanların oyununa gelmeyelim NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım

13. dguneyi

dguneyi Değer

Favori Kamış:
    Shimano Vengeance Ax Surf 420
    Favori Makine:
    WINDCAST Z5000 DAIWA
    Arkadaşlar selam,

Rapor verebilecek olan var mı?
    Peki boğaz tarafında olan kimse var mı?

Tesekkürler

14. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    Beklenen balık sürüleri hala Marmara'da oyalanıyor!!! Tarabya'da yemlik balık var (kraça, gümüş, çaça, kefal). Lüferlere açık büfe gibi oldu bizim orası :) Yalnız poyraz çok soğuk esiyor, deniz suyu sıcaklığı mevsime göre hala düşük (17-18 derece) yani balığın boğazın kuzey kısmında kıyılaması biraz daha sürebilir.

Balık tutma hayali kuran arkadaşlar İstanbul'un ve boğazın güney kısımlarını deneyebilirler.

15. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Ceyhun,
    yeni kamışın hayırlı olsun trofe balıklarda kullanman dileğiyle güle güle kullan

16. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Balık yok alışverişe verdik kendimizi :)

17. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Aldığımız bir istihbaratı değerlendirmek üzere denize doğru marşlar eşliğinde ilerliyoruz. birazdan tüm direnişçi kofanalara saldırıcam :)

50 cm diyenler var :D

18. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    OKAN Paşam sizin orda ev kiraları kaça 3oda 1 salon 120 m2 üzeri bir yer buluver sizin ordan bakem:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

19. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Sahile sıfır olanlar daha ucuz , evler yamuk :) 300-500 e bulunur . ortak girerim :)

20. furunotr

furunotr Haluk

Yazıya cevaben bir yazı da ben yazmıştım ama silinmiş; neyse vaktim müsait olduğunda tekrar yazarım...