Evet sevgili kardeşim; yazdıklarına bakılırsa PROVAKASYONU sen yapıyorsun; ya da konu hakkında hiçbirşey bilmiyosun... Orada protesto yapanlar ne kimseye taş atıyor; ne kendilerine katılmadığı için onu bunu tartaklıyorlar... Orada bulunan insanların profilin bakılacak olursa normal aileler; işi gücü olan insanlar ve bunların çoluk çocukları; aslında bu profili oluşturan insanlar Türkiye'nin belkemiği... Oralara gidemiyor isen biraz internet üzerinden araştır; kolluk kuvvetlerinin; bunları yönetenlerin nasıl Anayasaya aykırı davrandıklarını; gaz bombası atarken su sıkarken doğrudan nasıl insanları hedef aldığını, kim olduğu belli olmayan birtakım sivillerin polisin arkasına sığınarak ellerinde sopalarla durumu protesto etmeye çalışan bu ülkenin halkına mensup insanları nasıl öldüresiye dövdüklerini falan bir gör... İlk gün rahatsız idim Taksim'e geçmeye bile teşebbüs etmedim; Kadıköy'de idim; eli ayağı düzgün insanlar toplanmış; kimi 5-6 yaşında çocuğunu; kimi 14-15 yaşında çocuğunu yanında getirmiş, yürüyebilen kimi teyzeler-amcalar orada idi... Bu insanları provakatör diye tanımlamak; ya da provakasyona geliyor diye tanımlamak tamamen haksızlık olmuş...
ABİ BU YAZINA TEK BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM ELİN TERÖRİSTİ DAĞDAN İNDİ DİYE GÜLLERLE KARANFİLLERLE KARŞILAYAN VE HİÇ BİR ŞEY YAPMAYAN POLİS SABAHIN 5 İNDE ÇADIRDA UYUYAN KİMSEYE BİRŞEY YAPMAMIŞ İNSALARA SALDIRIYORSA BEN BUNA KARŞI ÇIKARIM AYRICA SIRF RANT İÇİN GEZİ PARKI YIKILIP ORAYA BAZILARI KAZANÇ SAĞLASIN DİYE AVM YAPIYORSAN BEN KARŞI ÇIKARIM BUNUN NE BİR PARTİLİKLE NE BİR İDEOLOJİYLE ALAKASI YOK DÜN BAŞIMA GELEN BİR OLAY SEVGİLİ İSTANBUL VALİLİLİĞİ EVİNDE DİNLENEN İNSALARI DÜŞÜNMEYEREK VERDİĞİ BİR KARAR YÜZÜNDEN EVİMDE DİNLENEMEDİM KAVGA ETTİM SESİM KISILDI KARAR NE HEMEN SÖYLİYİM SABAH 10 İLE AKŞAM 10 ARASI EV YIKILABİLİR BEN BU KARARI KINIYORUM DÜN EVİMDE UYUYAMADIM DEPREM OLUYOR SANDIM AMA BEN BİR AKP ÜYESİ OLSAYDIM VEYA BİR AKP Lİ TANIDIĞIM OLSAYDI ZABITA BANA ŞUNU DİYEMEZDİ BENİ İLGİLENDİRMEZ VALİLİK KARARI VAR BEN DİYORUM BEN TC. VATANDAŞIYIM EVİMDE OTURAMIYORUM ZABITA BENİ İLGİLENDİRMEZ DİYOR BEN BUNA KARŞIYIM ADALETSE HERKESE ADLAET BEN YAPTIM OLDUYLA NU İŞLER OLMAZ BENCE NEYSE KİSE KUSURA BAKMASIN FAZLA TEPKİ GÖSTERDİM GALİBA
Sevgili Mehmet, Konuya daha geniş bakmanı tavsiye ederim.. mesele ağaç meselesi değildir.. bu, "ben yasa tanımam, karar verdim olacak, ben ne dersem o olur, benim istediğim yapılır istemediğim yapılmaz" zihniyetine ve cüretine bir başkaldırıdır.. haddini bilmeyenlere haddini hatırlatmadır.. provokatörleri ayırarak söylüyorum ki, gösterdikleri kararlı duruştan dolayı HALKIMLA GURUR DUYDUM..
Buna benzer bir konu daha yeni kapatıldı Moderatör tarafından Yazık olmasın tarabya fishing sayfasına
Ordaki kilitlenen konuda en başta yacacaktım bu konu kilite gider diye, konuyu bu sayfaya taşımanın doğru olmayacağını düşünüyorum...
dişlinin peşindeyiz . cumartesi gecesi muhtelif ışık altalarında biraz atçek yaptık 2 arkadaş; bir kaç vuruş 3 yaprak banghead bir çinekop, birde altdaki cengaver denk geldi oltamıza. herkese hayırlı haftalar dilerim.
Gelincik hep öyle geldi banada , ölü gibi , gerci vurduğuda belli olmuyor yatıyor , o sırada kendinden geçiyor olabilir.
sayın abim merhaba,yemliyi denemdim çünkü o ''bahsettiğim'' bölgede dişli namına herhangi belirtiye rastlamadım, banghead bayağı bir sahte çalıştım baktım olacak gibi değil;semti değiştirdim.
Bizim avlağa 20 metre mesafede , bahçeli müstakil bir ev var , kirası 1300 lira , denize sıfır yani önünde bina yok , Ceyhun 'un denizi ıskalayıp kömürlüğünü vurduğu ev ortak düşünen varsa 4-5 kişi tutalım diyorum. Hafta sonları iyi olur. Teknesi olanlar içinde 200 metre uzakta bağlayacak yer mevcut.