Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bravo Onnik abi !
    Gezi parkina destek.
    Kanal +1 ugur dündar canli yayin yapiyor ülkedeki tek 't.....i' gazeteci olarak. Saatlerdir izliyorum.

2. furunotr

furunotr Haluk

Rahatsız olmasa idim ben de gelirdim; gerçi az önce sahile kadar indim ama iyi hissetmediğim için geri dönmek zorunda kaldım...

3. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Sevgili Haluk
    Öncelikle geçmiş olsun,umarım önemli değil inşaallah mevsimsel bir rahatsızlıktır yapabileceğim bişey varsa yada yardımım dokuncaksa özelden telimi yazıyorum çekinmeden arayabilirsin..
    Sağlıcakla kal

4. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    astım olduğum için gidemiyorum evde sinirden çatlamak üzereyimbanghead cyrr

5. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    istanbullu şu an istanbulu için savaşıyor .orantısız güç kullanımını gözlerimle gördüm .halkın elinde Türk bayrakları yanlarında eşleri ve çocukları yürüyenlere gaz bombası atanlar şerefsiz değilde nedir sizlere soruyorum .hele şerefsiz medya nerde merak ediyorum

6. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Yarın 11 de grup olarak ( 14 000 kişi civarı) Taksim'de olacağımız için balıklar derin bir oh çekecek..

7. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    merak etmeyin bizler de ordayız

8. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    şimdi kaçıyorum sabah 06 gibi taksimde olacağız

9. furunotr

furunotr Haluk

Sağ salim döndüğüne sevindim Onnik abi... Ben de dayanamadım Kadıköy'de idim 15-20 dakika evveline kadar; ancak orada polisten eser olmadığı için herşey festival havasında geçti; bir kısım eve giderken bir kısım hala Kadıköy Tiyatro'nun yanındaki alanda protestoda...

10. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Resmi değiştirdik kimse tanımıyor :)

Bu gün bende balık muhabbeti yok . Malesef , tamda ayaklanacak zamanı buldular.

Lüferler birdirbir oynuyor gözümü kapatınca.

11. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    şimdi taksime kadar gittim döndüm halk dükkanlara zarar vermedi zararı verenler polislerin attıkları gaz kovanları halen her taraf gaz kokuyor bizler de birazdan toparlanıp yürüyeceğiz.dün akşam görülmeye değerdi ön saflarda galatasarlısı fenerlisi beşiktaşlısı kol kola .şimdi de öyle sokaklar fenerli galatasaraylı ve de beşiktaşlı dolu herkes birbirleriile sohbet ediyor

12. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    En başta taraftar gruplarının gitmesi manidar. Bu olay sadece polis terörüne ve devletin gittikçe faşistleşen tavrına bir başkaldırıdır. Her kesimden ve görüşten insan destek vermektedir. Hiç kimse olayı ideolojik boyutlara çekip hedef saptırmaya, asıl suçluyu görmezden gelmeye çalışmasın. Bu olayda sokaklara dökülen marjinal gruplar, solcular filan değil halktır, halk! Ve bu halk artık yasaklardan bıktı, biz karar verdik ne istersek yaparız tavrından bıktı, ifade özgürlüğünün kısıtlanmasından bıktı. Bu millete hiç bir zaman kimse zincir vuramamıştır, geç kalınmış bir tepkiydi, umarım birileri gereken dersi alır.

13. rko

rko mustafa

Kusura bakma esnafın malına hasar veren sınavlara girmek için sabahın köründe yollarda rezil olan öğrencilere yapılan eylem halk eylemi değildir hükümetten şikayetçi isen seçim günü iradeni kullanırsın bu bir isyandır

14. rko

rko mustafa

Ben aylardır sınava hazırlanan kardeşimi sınava yetiştiremedim , İzinsiz gösteri yapıyorsan 10 metreden de yersın o gazı 5 metreden de beğenirsin beğenmezsin TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANINA sen o ağıza alınmayacak küfürü edemezsin

15. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Mustafa elinde her türlü yetkisi olanlar o sınavı da isterlerse erteleyebilirdi heralde değil mi? Sen gösteri izni vermezsen bütün gösteriler izinsiz olur. Başbakan Avrupa Birliği'ne gireceğiz diyor güya, Avrupa birliğinin tüm ülkelerinde insanların her türlü toplanma, ifade özgürlükleri var. Ben en çok oyu aldım istediğimi yasaklarım, istediğimi yaparım diyemezsin. Evet yaşanaanlar gerçekten isyandır, bu kadar uysal ve iyi niyetli bir toplumu isyan ettirebilmek ise gerçekten büyük bir başarıdır(!). Bana bu ortamda daha fazla siyaset yazdırma, her görüşten arkadaş var kimseyi kırmak istemem. Yalnız şu bilinsin ki, tepki asla AKP'ye ve ona oy verenlere değildir. Olay oy vermeyenlerin de temel haklarına saygı gösterilmesi talebidir.

16. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Ben nerede küfür etmişim Başbakana ? Ayıp be iftiracılık mı yapıyorsun bir de haklı çıkmak için?

17. rko

rko mustafa

Abi ben sana küfür ettin demedim roy diye bir arkadaş küfür yazdı şimdi baktım kalkmış :)

18. rko

rko mustafa

Ben akp yandaşı değilim ben sadece ülkemi seviyorum dış basında suriye den hiçbir farkımız kalmadı isyan edilecekse sandık başında edilsin diyorum ve konuyu kapatıyorum

19. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Herkes ülkesini seviyor Mustafa

20. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Balik avi forumunda polemik çikmamasi adina sildim. Sen sinirlisin kardesin sinav kaçirmis, ben sinirliyim memleketim ranta pesgeh çekiliyor. Tartismak yersiz.