özkan abi sende dişli radarımı var, nereden bulup çıkartıyorsun bunları, avların daim olsun. tebrikler
evdeyim balığa gitmek istiyorum ama dünkü boğaz maceramdan sonra istavrit bile yoktur diye düşünüyorum ... spin takımımı hazırlamıştım terkos a turna tutmayamı gitsem acaba
Herkese merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz üzere ülke gündemimiz oldukça yoğun. Bu yoğunluk ister istemez forumumuza da yansımakta. Ancak bizleri bu tür sitelerde bir araya getiren tek olgu "balık avı" olduğundan, bu konunun dışına mümkün olduğunca çıkmamaya, dolayısıyla siyasi, dini, ticari veya spor kulüpleri hakkındaki konuların platforma taşınmaması hakkında hassasiyet gösterilmesini rica ederiz. Elbette dış dünyaya kapalı kalalım demiyoruz. Konuları siyasi veya dini yönden ele almadan paylaşım yapabiliriz. Böylece kozmopolit yapıya sahip bu platformunda talepleri karşılanmış olur. NOT: Bu mesajımız, kesinlikle biri veya birilerine karşı yapılmış bir uyarı değildir. Genel bir bilgilendirme olarak kabul edilmesini rica ederiz. Tüm arkadaşlarımızın iyi bir hafta geçirmesi dileklerimizle.
Selam Ceyhun, Terkos'a tek gitmek istemediğim için arkadaş arıyordum zaten izindeyim gün sorunum yok sen hangi gün uygunsun numaram 532 340 5423
Teşekkürler Özkan, 2 haftadır avlak gözlemliyorum Ceyhun'da gelmek istiyor sanırım sen bu aralarda turnaya gidecekmisin ? turna organizasyonumu yapsak
Murat, Mehmet abi ile konuşuyoduk ne zaman gitsek diye, 3ümüz gidelim. Biraz sonra haber vericem sana.
şimdi sahilden geliyorum arkadaşın biri yaklaşık 10-12 taneden sonra 1kg.nin üzerinde eşkina aldı tekeyle
Hayirli sabahlar herkese, Merhaba, malesef benim gelme durumum yok,daha dogrusu arkadasimla baska bir planimiz var, eger 2-3 arkadas giderseniz balaban koyundan tekne kiralar ve sabah suyunda olta atmaya baslarsaniz eli bos donmeniz nerede ise imkansizdir, ideal boyda turnalardan bol miktarda cikiyor,bu sene bayagi bereketli geciyor. Giderseniz kismetiniz bol olsun.