Kolay yolun sıkıntıları var ve baş ağrıtabilir bilginiz olsun.. Konuya ben vakıfım özelden sorabilirsiniz..
Sevgili Alper Şu anda 3 arkadaşım yurt dışında yakın dönemde dönerlermi bilmiyorum lakin dönerlerse ben senin işini legal olarak hallederim,öbür yolu tavsiye etmiyorum.. Sağlıcakla kal
Millet ben kaçıyorum Yorgunum dinlenmem gerek,Ömerim bu sıra görüşemiyoruz hafta sonu yoksa işin ufaktan bi org yapalım telleşiriz.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Benim yolumun illegal olduğunu nerden çıkarttın ki Bir telefona bakar. Hemde kendi üstüne kayıt olur ...
Öncelikle tüm tft ekibine günaydınlar dilemek istiyrum. Ayrıca dün gece itibari ile telefonumu değiştirdiğimden dolayı ve numaraları kopyaladığımı sanıpta hattımın hafızasının 250 kontenjanlı olmasından dolayı kapyaladığımı sandığım numaraların büyük bir çoğunluğu silinmiştir. Siz değerli abilerimin numaraları da bu vesile ile silinmiştir. Sİzlerden ricam telefon numaralarınızı tekrar kaydedebilmem için bana özel mesaj atabilir misiniz? Sizi bu zahmete soktuğum için çok özür dilerim. Saygılarımla...
Döndüm, İstanbul'dayım. Bir kaç günde 1000lerce km yol gittim Şapka ve Tshirt renkleri ile ilgili gelişme varmı? Turuncu veya lacivert yaptıracağız. İki renkten sadece birini seçebiliyoruz!
Hoşgeldin Ceyhun Bu işleme arma şeklinde yapılıp dikilecek mi ? yoksa direk şapka ve tişört üzerine mi işlenecek ? hazır kalıbı yapılmışken dikilecek arma şeklinde de yaptıralım oraya buraya dikeriz