S.A HERKESE HAYIRLI CUMALAR CUMA NAMAZLARINI KAÇIRMAYIN ARKADAŞLAR CUMA NAMAZININ KAZASI YOKTUR SEVABI ÇOKTUR :thumb:
Ceyhun ile konuştum.yolda imiş.malları toplamış yine akşama bir organizasyon varmı arkadaşlar. eşkinaya felan bir şeyler yapılabilirmi. gelebilecek olanlar bir dökülsün görelim.
Ayrık otları ve provakatörlerin yıktığı durak , restore edildi Samimi eylemciler tarafından yeni başyapıt. Uploaded with ImageShack.us
Selam, Hangi saatlerde Tarabyadaydın, Ben 17:00 - 00:30 arasında oradaydım İstavrit az ve küçüktü, seçilerek büyükler alındı. Gece canlı teke ile eşkina denemeleri sonuç tek vuruş dahi yok. Rastgele kesilerek dip oltasına takılan istavritin kafasına, kuyruğuna atlayan 8 gelincik alındı.
Mehmet abi, Fatih, Osman ve Volkan Tarabya'da buluştuk, eşkina için olta attık. Genelde küçük boylar çıktı. 25-30 eşkinayı geri gönderdik. 3-4 parça 25cm civarında balığı kovamıza aldık. Çok güzel ve keyifli bir gece geçirdik NOT: Lütfen küçük balıkları salalım! Gelecekteki avlarımızı da düşünelim!
Selam millet Bu akşam gece yarısı yeşilköy sahilden yemli deneyeceğiz,ayrıntıları dönüşte yazarım. Okanım sana bir sorum olucak hedef balık dişli lakin farklı takımla kurt denemem fayda sağlarmı? Sevgi ve saygı dileklerimle
selam millet sizleri özledim tatilimi kısa kesip geldim geleli 10 dakika bile olmadı umarım hiç kimsede yaramaz bir şey yoktur kendinize iyi bakın yarın görüşürüz
günaydın team keyfler işler iyidir umarım tv de adamlar canavar gibi orkinos yakalıyorlar seyrediyorsun arkadan sahile gidip kraça yakalıyorsun yok arkadaş sezona kadar balık yakalamak yok
tatil güzel de aklım hem sizlerde hem de taksimde olunca pek tat vermedi sıkıldım sahile balık tutanlara bakmaya gittim bir şey yakalıyan yok oltamı aldım indim at çek ispari orta boy yanımdakiler beni seyretmeye başladı yakalıyorum denize atıyorum adamlar şaşırdı arada 1-2 karagöz küçük 1-2 de levrek 250-300gr arası yakalanan tüm balıklar denize aynen iyade edildi
Selam millet Herkese hayırlı ve mutlu bir pazar günü diliyorum.Sevgili Onnik abim hoş geldin umarım bodrumda hoşça vakit geçirmişindir. Sevgi ve saygı dileklerimle