Dün akşam yeşilköy sahiline yemli denemek için yeğenimle birlikte gittik fakat pek hareket olmayınca ordan yenikapıya doğru geçme kararı alıp çatladıkapıya geçtik fakat orda gördüğüm manzara bana bu bölgede amatör balıkçılığın ne halde olduğunu tam anlamıyla gösterdi parmak kadar izmaritler,kibrit kutusu kadar karagözler kovalarda ve ordaki arkadaşlar orayı resmen açık hava meyhanesine çevirmişler. Yanlış anlaşılmasın bende alkol kullanan biriyim ama bunuda adam gibi yapmak lazım dimi. Yerlerde çöpler içilen biraların şişelerini kıyıdaki kayalıklarda parçalayanlar,yakılan mangalın artıklarını gelişi güzel sağa sola dökülmesi,kafayı bulanların yerlerde sürünmesi beni resmen istanbulun bu yakasından soğuttu.Benle birkez tarabyaya gelen yeğenim bile dayı tarabyadan başka yere gidilmez baksana şu rezilliğe deyip toparlandık eve döndük.. Kimse yanlış anlamasın bu sadece kişisel görüşüm amatör olarak balık tutmak sportif bir amaçtır maskaralık değil deyip ve bir kez daha anlayıp sevgili onnik abimin kulaklarını çınlattım BOĞAZIN VE TARABYANIN GÖZÜNÜ SEVEYİM :thumb: :thumb:
Söylediklerinin hepsine tamamen katılıyorum Onnik abim yerden göğe kadar haklısın sezona kadar balık yakalamak yok.. Sencede sakıncası yoksa önümüzdeki cumartesi yada pazar buluşalım bi iki lafın belini kırarız emanetimide teslim alırım,ne dersin... Sağlıcakla kal
balık yok diye bir araya gelmemek olmaz T.F.T nin bir kolu daha var o kolun başkanı da Okan kardeşimiz tarabya food team olarak yaparsa bir org.seve seve yardım eder ve de katılırız
Neden olmasın... Perşembe akşamına kadar haberim olursa her türlü katılırım.. Çünki bazan cuma öğleden sonra cumartesi mesai var deyebiliyorlar ,Buradan takip edeceğim gelişmeleri. Kısacası bana her türlü uyar. Pazar olursa iki yeni üye daha getirebilirim Bu arada geçen hafta oğlana atış talimi yaptırdım bir kaç eksiklik var onlarıda mahsuru yoksa ustalar tamamlar organizasyonda :thumb: Sağlıcakla kalın
şışşşşt imrendirmeyin insanı.. Şimdi orda olmak vardı anasını satayım Boğazda köhne bir iskelenin yamacında Tabakta kavun peynir Kadehte buz gibi rakı 41 sene abim yok diye üzülürdüm fakat şükürler olsunki rabbim 42 yıldan sonra adam gibi adam abiler ve kardeşler nasip etti bana.. Onnik abi,Emir abi,Mehmet abi,ve daha sayamadıklarım iyiki varsınız.. Sağlıcakla kalın
Onnik abi Affinity'e ipmi monomu saralım,çocuk yarın cengize gidecek,ipse yarın aldıracam.. İp olarak bunu http://www.spotbalik.com.tr/Adrenaline-HD-Misina-300mt-010-019mm-arasi,PR-28937.html Mono olarakta bunu düşünüyorum elimde 1750 mtr lik bobin var,şoklu kullanıyorum bluehawkta memnunum http://www.spotbalik.com.tr/Tritanium-Surf-Salt-Water-Misina-1750mt-028mm,PR-31755.html Sağlıcakla kal
Onnik abi, Aramızda konuşuyorduk zaten yemek olayını. Haziran ayı içinde güzel bir yemek planlıyorum, haber vericem yakında
Anlaşılmıştır sevgili ceyhunum,yarın oğlum cengize gidecek avangeri dağıtıp toplayamamıştım onu alıcak orda sorduracam varsa cengiz yoksa olan yerden alacaz bulabilirsek tutki bulamadık 0,16 mm alırız napalım. Yardımların için teşekkür ederim :thumb: :thumb: Sağlıcakla kal
Senle bu misinayı tarabyada konuşmuştuk,olaki bulamadım 0,13 mm senin tavsiye edeceğin alternatif bir marka varmı ceyhun
abi başlangıçta 0,16'da işini görür, inceldikçe kuş gözü olasılığı artıyor. Dikkatli kullanmak gerekiyor. İstersen Amerika'dan getirtelim.
Maliyet ne tutar getirmeye kalksak ve ne zaman elimize ulaşır ve en önemlisi kaptan olarak senin fikrin nedir onu de sen bana gerisi teferruat..
faruk ALLAH gönlüne göre versin başka söylenecek birşey yok örgü için savagear bulamazsan sufix 832 braıd bunada bak ben kullanıyorum problem yok şimdilik bendeki 0.13