arkadaşlar sezonda kullanacağımız takımlar belli rapalalar -kırmızı kafa -mavi- turuncu kırmızı - çinakop ve palamut çaparileri kurşunlar -100-150-175-185-200-220 gr bolca kilitli fırdöndü bir de yakalanan balıkları koymak için büyükce bir kova unuttuğum bir şey varsa Ceyhun ilave et bir de kesin bir karar verelim en iyi yüzen denenmiş rapala hangisi diye arkadaşlarımız boşa para harcamasın
onnik abi benim denediklerimin içinde en güzel yüzen emir-zuri cyrr abi renkleri mevcut 2013 model şiddetle tavsiye edilir hihi hihi hihi .
Eyvallah emir abim yarın çocuğa bi baktıracam av marketine filan telefon açarım olmadı sufixte karar kılarız. Ben halen hazırda şoklu 0,28mm sufix mono kullanıyorum gerçekten kaliteli memnunum.Yarı yolda bırakmadı monosu örgüsüde kalitelidir mutlaka, savageardaki renk değişiminden sonraki kayganlık azalması düşündürdü ne yalan söyleyeyim..
ondan zaten şüpemiz yok insanın kendi yaptığı sahteyile yakaladığı balığın keyfi hiç bir şeyde yoktur .o konuda seni gerçekten tebrik ederim
emir-zuri modeli kalitesi ve yüzüşleri malum şiddetle tavsiye ederizde şu denizaltı konusu ne oldu malum sezon harici balık genelde kanalda oluyor denizaltı olayı çok önemli bu iş üzerine yoğunlaş abi mutlaka. unutmadan yerli üretim kamış için kaliteli olsun diye memleketteki longoz ormanlarından 5 e 10 kalas ısmarladım yakında kamyonla tarabyaya teslim edecekler hihi hihi hihi İlahi abi ya koparttın beni Sağlıcakla kal
sponsor bulur bulmaz denizaltı işi tamam kamış içinde ön çalışma yapıyorum malum beşeonun köşelerini yuvarlatmak lazım siftahıda ceyhunun ha bide ölçü çıkarıp fujiye sipariş geçicez tabi
Uygun fiyatlı denenmiş sahteler ve alınacak yerler; Cengiz Balıkçılık: Eurofish Aragon 8cm, Powerline Bluefish Alba: Alba sahteler (parlak kaliteli olanlar) Ergin Balıkçılık: Sniper sahteler Remixon: Strike Pro JL-132F 6,5cm 005
Şu ana kadar yüzüşü vede avcılığında tek geçeceğim sahte maria princess gsx1 en iyisi gsx2 ardından gelir ama pahalı
Sonra Onnik abiyede söyledeğim gibi strike pro ve yo-zuri cristal minnow serisi.Hepsi boğaz için pahalı ama avcılar.
Söylediklerine aynen katılıyorum. Bir kısmımız nasıl içileceğini bilirken bence büyük kısmımız nasıl ve neresiyle içeceğini bilmiyor. Bu manzaralara çok yerde şahit oldum. En çok avlandığım Kartal-Pendik-Tuzla sahilinde de bunlardan bolca var. Birde grup halinde yüksek volümde açılmış müzik eşliğinde sahile gelip oradakilerin huzurunu kaçırıyorlar. Henüz bugün sahit oldum. 3-5 kişi içti içti, sonra şişeyi sahildeki kayalıklara vurup parçaladı. Ya birinin çocuğu orada geziyim derken kırılan camlar zarar verirse??? Temennim yarın o şişeyi kıranın yarın içmeye aynı yere gelip oturması Sırf bu tipler yüzünden balık tutmasını çok seven oğlum ve eşimle her zaman balığa gidemiyorum. Evet bir kaç yer hala güzel Tarabya, Üsküdar, Kuleli....
arkadaş niye böyle bir milletiz hiçbirşeyi hakkıyıla yapamıyoruz .sevmesini bilmiyoruz ya da o kadar çok seviyoruz ki ya dovüyor ya da öldürüyoruz .içmesini bilmiyoruz keyflenmek yerine isyan çıkarıp sağı solu dağatıyor küfürler savuruyoruz .trafikte bana yol vermedi diye yol kesip adam vuruyoruz .savunmasız insanlara bunlar çapulcu deyip 30 milyonluk gaz sıkıyoruz .balıkta 1 18 kiloluk kovayı doldurduktan sanra 2 cisini doldurmaya çalışıyoruz biz niye hiçbirşeyi düzgün yapamıyoruz
arkadaşlar imza kampanyasına destek lütfen http://www.change.org/tr/kampanyala...pt&utm_medium=email&utm_source=share_petition
ŞAPKA VE TSHIRT Şu an numune üretim aşamasında, çarşamba veya perşembe elimde olacak. Cumartesi günü (15.06.2013) buluşup inceleyelim. Hepsinin üretimi 10-12 gün sürecek, Haziran ayı içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bütçede eksik var hala; Ceyhun 500 Fatih 100 Osman 100 Emir 250 Alparslan 100 Mehmet abi 250
ceyhunum ben 100 lira veririm demiştim daha önce ama bu ay fena sarsılmış durumdayım o yüzden ben özürlerimi iletirim herkesten