Bir fırsat bulup, sahile inebilsem, talimlere süratle başlayacağım üstad. Bakalım, nasipse hafta sonu bir hareket olacak gibi.
Evet Stren 8lb (0,10mm) sonic örgü geldi !!!! 1371m 5'e böleceğiz. Kişi başı 274m oluyor 1.Okan abi 2.Fatih 3.Volkan 4.Hilmi abi 5.Mehmet abi
Ceyhun Paşam krem rengi nasıl olur hem solmaz hemde griye göre çok daha göz alıcı aynızamanda beyaza karşıda kire daha dirençli olur ayrıca krem rengiyle gerek lacivert gerekse siyah daha kombine olur kanısındayım
Abi güzel diyorsun bende çok beğendim krem rengini ama sadece yaz olarak düşünme, kışında takılacak bu şapka Arkadaşlarla uzun uzun konuştuk. Gri daha uygun olacak.
Herkese selamlar Ceyhun bir sorum olucak hafta sonu boğaza eşkina için çıkmayı düşünüyorum. Boru kurdunu canlı olarakmı takmak faydalı yoksa malzemecilerde satılan ambalajlı olanlarda iş görürmü ?? Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili ömerim Bir aksilik çıknaz ise ve canlı yem konusunu halledebilirsem cumartesi akşamı gitmeyi planlıyorum. Cumartesi gece 12 gibi yeğenimde katılacak doblosu var arabada yataktan piknik tüpüne kadar aklına ne gelirse mevcut. Yarın saat 15:00 te seni arar kesin olarak söylerim. Gider isem ve sende gelirsen apayrı bir güzellik katarsın özledim senle birlikte balık yakalamayı :thumb: Sağlıcakla kal
1. Sponsorlar tişört ve şapka bedelinin ne kadarını ödeyecek ? 2. Ali kaptan sana 2 çift lafım var 3. Ne olacak bu takımın hali
İşler 20 gün olmadı daha hafifleyeli sorma halimizi tekneyle uğraştık tam 1 ay sürdü bakım şu anda sizlere amadeyim ne yapılacak planlayalımda bu saatten sonra 1 aralığa kadar her yol uydu bile