Hafta sonu, bilfiil eşkinaya gidip sabahlamak niyetim var üstadım. Velakin eşkinaya değilde, özellikle köpekbalığı ve kofanaya yem atmayı planlıyorum. Neticeye göre haber ederim, buralar gayet müsait bu ara organizasyona.
Serdar abi, hoşgeldin, gözükmüyordun uzun zamandır çok sert poyraz var? sizin orası verimli oluyormu bu havalarda?
En son sizle Tarabya'da olduklarımızdan sonra, hiç sahile (köprü, rıhtım vs. bilumum deniz kenarı tesisleri dahil) inmek nasip olmadı. Güncel durum hakkında yorumları iletebilirim ancak, eş dosttan gelen. İstavrit tatminkar. Mezgit başlamış. Lüfer / Sarıkanat oluyormuş. Tabi, kefal, camgöz, karagöz gibi mevsimin balıkları da yerli yerinde. Zargana da sürpriz yapabilir kanaatimce ama, takımları hacamat etmek için kol gezen kofanalardan fırsat bulmak güç olabilir. Genel olarak, bu kıyılar lodosta verimsiz, poyrazda daha iyi iş yapar ama, önemli olan kıyıdaki rüzgar. Burası biraz enteresan, boğazda vs. poyraz varken burda aksi olabiliyor.
Kesinlikle jübile ismimize yakışır olmalı. Herkes müsait olduğu günü yazarsa ortak bir günde patlatalım organizasyonu.
İşin padişahı tek olan , ama dişli abiler çabuk deforme ediyor . Levrekte sorun yok gibi Diğer 3 lü olanlar her derde deva sayılır.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Okan baba Konuyu açtım fakat moderator henuz vakıf oLamadı sanırım.. yakın zamanda konu aktif haLe geLir inşaLLah..
ŞAPKA VE TSHIRT Bugün numuneler elime geçti. İlk bakışta göze çarpan gri ton farklılığı oluyor. Onun için şapka ve tshirt renklerinde değişikliğe gideceğiz. Burak ile telefonda konuştum o da aynı fikirde. Sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum. Logo süper olmuş, tüm ayrıntılar net şekilde gözüküyor. Üretime geçildiğinde logo şapka ve tshirt üzerine direkt işlenecek. Şapka: ana renk koyu gri, siperlik (siyah şapkada olduğu gibi lacivert altta kalacak) Tshirt: ana renk beyaz, omuzlar lacivert, yaka düğmeleri lacivert olarak değiştirmeyi düşünüyoruz. logoda altın rengi biraz koyu kalmış gibi, iplik kartelasından seçebiliriz; siperlik örnek;
Şapka siyah oLursa daha çok can aLıcı bir renk oLur kanısındayım... beLki yeri degiL ama haLı saha konusu aktif.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54777
Nakış logo tshirtün sol tarafında olacak. Şu an sağ göğüs bölgesi için Cengiz Balıkçılık ile anlaştım. "Okuma" Alba ile görüşmeye devam ediyorum "Italcanna ve Daiwa"
selamun aleyküm herkese rast gele hayırlı günler dilerim ceyhun tek kelime ile mükemmel olmuş ürünler emeği geçen kim varsa ellerine ellerinize sağlık güle güle iyi günlerde çok güzel avlarda muhabbetlerde kullanmak nasip olur hepinize inşallah
BENCE DE KOYU GRİ EN İYİSİ DEDİĞİN GİBİ SİYAH ÇABUK SOLUYOR GÜNEŞTE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR LOGO BU ARADA
Ceyhun merhaba Nakış harika görünüyor, şapkanın renginin gri olması güzel ama mavi veya lacivert de düşünülebilir mi? Tshirt de ana renk beyaz olacak demişsin, çok güzel olur, ancak malum açık renk çabuk kirlenmez mi?
abi şapkada solmayacak bir renk kullanmamız gerekiyor. Gri tonları en iyisi. Sonuçta kullanacağımız diğer renkler her türlü güneşte solacak. Gri tshirt açıkçası pijama üstü gibi gözüktü onun için beyaz düşünüyoruz. Nakış logo olduğu için yıkamada sorun olmaz.
Malzemeci de bir şapka duruyordu, Team Daiwa yazan. Arsızlık edip el koymuştum şapkaya. Eleman bulgaristan'dan getirmiş. Simsiyah, altın yaldız rengi yazısı vardı. Olyla olan yakın münasebeti ise, 3-4 yıldır, bilhassa güneşte ısrarla kullanmama rağmen, renginin solması vs. gibi bir durumun gözlenmemiş olması. Şimdi gene mi Daiwa demeden önce.... Asıl sorun, Pendik'te bulabildiğim çepeçevre siperlikli şapkanın meçhul bir şekilde ortadan yok olmuş olması. O şapka gidince, el mahkum bu şapkaya kaldık. Bu noktada, mevcut ürün, tekstil teknolojisinin güneşe vs. karşı dimdik ayakta kalabilen mamüller geliştirecek kadar ilerlemiş olduğunu gösteriyor bize. Velakin aynı şapka ile yaşadığım tecrübeler, bu Daiwa şapkanın, o güneş altında, yenilenebilir bir enerji santrali gibi çalışarak, ürettiği tüm gücü beynimizi kaynatmak üzere sevk ediyor olduğunu göstermiş bulunuyor. Kısaca, bu hususu akılda tutup, küresel ısınma ile kızgınlığı daha artan güneşi de hesaba katarak, daha açık, ışığı yanstıan renkler tercih edilmesinin isabet olacağını terennüm etmek isterim.
oooooo Serdar beylerde burdalarmış günlerdir aklımda takılı bir konu var hitseller olacak cinsten dur bakayım tasarlıyımda açayım....
Adam 1 kelime 2 hecelik şap-ka olayını destan yapmış hay Allahım ya Serdar Sen ne zaman balık tutmayı öğreneceksin bakayım!!!!!