Kamışları bu gün inceledim, kalitesi ve ergonomik yapısı itibari ile kimseyi yarı yolda bırakmayacak gibi. En hafif modeli mavi olanı, muhtemelen benim edineceğim kamış o olacak. İnşallah önümüzdeki bahara yetişecek ürünler..
Selam millet Herkese hayırlı ve mutlu pazarlar dilerim. Başta Sevgili Onnik abimin,Mehmet abimin ( Fake bait ),Emir abimin ( Emrullah Altay),Takımımızın food sorumlusu Okanın ve tüm Babaların Babalar gününü en içten dileklerimle kutlar ve daha nice babalar gününe hep birlikte sağlık sıhhat ve afiyet içinde ulaşmamızı temenni ederim... Sevgi ve saygı dileklerimle
günaydın arkadaşlar tüm babaların babalar gününü kutlar çocuklarımızın hem bizlerin hem de vatanları için övünç kaynağı olmalarını temenni ederim
hepinizden özür diliyerek bu satırları yazıyorum oturduğumuz semt şu an resmen gaz bonbası yağmuru altında evlerin çoğu nefes alınmaz bir halde bunu düşman yapmaz yazıklar olsun .
bu canım memleketi kendi egolarını tatmin edebilmek için bu hale getirenlere yazıklar olsun onnik abicim
Birtakım olayları sözüm ona bastırma ve huzuru temin etme adı altında yapılan bu orantısız güç kullanımını esefle ve şiddetle kınıyorum.Allah topunun belasını tez zamanda versin!!!
Malum yarın iş günü sabah erken kalkmak için erken yatmalı,bana müsade onnik abi ters bir durum olursa lütfen ara 7/24 telim açık rüzgar gibi yanında olurum. Kendine ve evdekilere dikkat et lütfen.Hayırlı geceler Sağlıcakla kalın
Herkes uyurken Herkes uyurken , Uğur ,Can ve ben denizdeydik . Balıkları ve mangalı yayınlamayacağım . Çatlayan olur filan gerek yok Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Kurt derken hangi kurttan bahsediyorsun sevgili okan boru kurdumu ? Yoksa köprüde satılan malum kurtlardanmı Sağlıcakla kal