Ufak tefek işlerle uğraştırma abi beni , ben tavukları soslar , şişleri takarım . O kolay Epeydir mangal yakmamıştık oralarda. İyi geldi aklıma..
Herkese selam Hayırlı hafta sonları diliyorum. Bugün son dakika yarın için mesai çıkardılar sinirden çatlamak üzereyim,ben yarın gelemiyorum lakin kurt bastı pazar günü bir aksilik çıkmazsa orada olucam. Bunların kalitesi ile savantın kalitesi arasında kıyas yapsak hangisi daha ağır basar ceyhun? Onnik abi makineyi erol abiye bırakabilecekmisin pazar günü alırım,sencede bir mahsuru yoksa? Sağlıcakla kalın..
Güzel bir faaliyet kokusu alıyorum Hepinize bol balıklı reeling Hepinize bol güneşli Hepinize bol neşeli Afiyet ile geçen :hungry: güzel bir organizasyon diliyorum.
Kamışları dün ben de inceleme fırsatı buldum; hiç fena durmuyorlar; ancak atış yapınca belli olacak tabii... Makina yatakları Fuji; ancak bu örnek kamışlarda klavuzlar ALPS değil; sanıyorum gelecek olanlar ALPS; ya da öyle birşeydi; fazla vaktim yoktu detaylı soruşturamadım... http://www.acidrod.com/images/alpsPolGuides.JPG Görüldüğü gibi ALPS olan klavuzlarda ALPS damgası mevcut... Sonuçta genel manada kamışların duruşu çok iyi; Cengiz Balıkçı'lığa yakışır kalitede ürünler... Umarım atış denemelerinden birine rast gelir denerim; oldukça ilgimi çekti; özellikle sarı renk olan çok diri duruyor; tabii en fiyatlısı o olacak; gene de atış yapmadan belli olmaz; bakarsınız en düşük kalite olan Beyaz'ı beğenirim...
Savant daha esnek bu kamışlara göre. Sarı ve mavi kamış iyi iş yapacak gibi duruyor. Bir ara numuneleri alırım test ederiz.
sarı olan kamış extra kalite,bence gayet iyi bir kamış olucak gibi görünüyor, malzeme kalitesi yüzükler vs vs bayağı iyi. fiyatıda iyi olucak 450-550 civarı.
Cuma akşamı Tarabya daydım, 3-5 kişi vardı sadece. 10-15 yunus geçmiş söylediklerine göre, uzak denemeler sonuçsuz kaldı istavrit yoktu. Gün batarken kraçalar kıyıladı. 3-5 tane seçerek büyükleri yemlik aldım. Akşama dip oltası ile denedim sadece iki gelincik alabildim. Benle birlikte balık tutan diğer iki kişi ise teke ile eşkina denemeleri yaptılar. Sonuç çok parlak değildi. Hafta sonuda orada olmak isterim ama trafikten geçilmiyor Herkese rast gele...
Bugün kamışı bir kaç arkadaş görmek istedi, 1-2 saat Savant ile avlandılar. O fiyata 250gr atabilen nadir kamışlardan. Ben tabiki misina klavuzlarını lowrider olarak değiştirdim Klavuzlar kamışın iki katı fiyatta
Selam millet Eve yeni girdim yorgunluktan geberiyorum resmen,bugün tarabyada olmayı isterdim lakin işe yeni başladığımdan kıvıramadım bu yüzden kusura bakmayın.. Sağlıcakla kalın
Sevgili Özkan Söylenildiği gibi ise sararırız bizde napalım. Savantta iyi kamış lakin benim hiç içime sinmedi elden çıkarıp bi sarıkız alırım gibime geliyor,Hele bi ceyhun denemeden geçirsin sağlamlığını test edelim gerisi Allah kerim... Sağlıcakla kal