arkadaşlar merhaba shımano benim için 0 ama belki z 45-prımecaster ikilisine bişeyler düşünebilirim vinçten sonra
Tevazuya bakarmısın Ufak ya 59 cm Daha ne olsun abi bu yoklukta resim koymamakla iyi yapmışın kalan son bikaç yeride bohçacılar doldurur bizde sinir oluruz. Sonrada ; Vedat amcada bu topraktan bu insan yetişiyor der Tebrikler,devamını dilerim... Sağlıcakla kal
teşekkür ederim faruk daha büyükleri sizlerin oltasına inşallah ama mehmet abim sağolsun daıwa olmasa imkanı yok alamazdım mevkide özel söz verdim bende abi
Öncelikle tüyler elime geçince takımları hazırlayıp karaburun ve iğneada arasını tarayacam elbet bişeyler düşer bizimde payımıza. Şuanda istanbulda bi kaç yer hariç istavritten başka bişey yok. Oda bizi tatmin etmiyor mücadele etmediğinden mütevellit Sezona kadar araba mutlaka araba alıcam,kafamda ford connect camlı van tiplerinden var bu araba hakkında herhangibi bir yorum yapabilirmisin.... Otobüsle çok zor oluyor takside bi dünya masraf,balık olduğunda bile evde kös kös oturuyorum... Sağlıcakla kal
abi kullanmadım ama 100 bg likmi 110 bglikmi ne yani iki motor gücü olanın yüksek olanını hatırlamıyorum methini çok duydum fakat yakıtı ford ların biraz fazla olduğunuda çok duydum birde bizim erol abide vardı galiba ona sorarsan daha çok yardımcı olur herhalde istersende araştırabilirim
Genelde şehir içi kullanım için düşünüyorum ara sıra memlekete Kırklareline kaçarım 75 pc yeterde artar bana. Erol abi ile görüşürüm. Konuştuğum kişiler vergiden bahsediyorlar genellikle 110 pc almam nedenine gelince çocuk ben olmayınca süratli kullanıyor başımıza iş verir köftehor .Araştırmana gerek yok oto centerda iki galerici arkadaş var onlar ayarlayacaklar... Lakin erol abi ile görüşürüm fikir babında Sağlıcakla kal