Emir abi bişey sormak istiyorum Penn den sonra birde daiwa windcast z 5000 almayı düşünüyorum, acemiliğimi mazur gör sezonda büyük balıkta zorlanırmı.Elimde bluehawk var onu yeğene verecem penn oğlana ben makinesiz kalıcam o yüzden almak istiyorum lakin 45 gün sonra alacam şimdi değil,iş yaparmı ne dersin? Sağlıcakla kal
abi ceyhun daha iyi bilir nacizane benim gördüğüm kadarıyla penn ile daıwa aşağı yukarı aynı kategoride ve aynı ebatta 100 gr kadar daıwa daha hafif zorlamaya gelince ikiside adam çeker abi hiç korkmadan. benim penn surfblaster olduğu için kıyaslama yapamıyorum eğer almadan önce görüşürsek kullanırsın deneyip karar verirsin abi sıkıntı yok
Eyvallah emir abi,bilgi için teşekkür ederim Yarın iş var bana müsade abi cumartesi gelmeye çalışıcam, mesai filan çıkarsa pazar ordayım. Kendine iyi bak abi görüşmek üzere.. Sağlıcakla kal
Dün Üsküdar'a geçtim, Cengiz Balıkçılık'ta yeni gelen Okuma kamışların numunelerini inceledim. Kalite ve Fiyat sırasıyla; (Beyaz, Kırmızı, Mavi ve Sarı) Sarı olan en üst modeli. Kamışların hepsi sert yapıda ve hızlı aksiyonlu kamışlar. Beyaz, Kırmızı ve Mavi'de Alps misina klavuzları ve Fuji makina yatağı kullanılmış. Sarı olan modelde K serisi misina klavuzları kullanılmış (fakat titanyum değil!). Makina yatağı fossilwood.
haklısın .parçalı kamışların atarı ve mukavemeti teleskobiklere nazaran daha fazla .bence parçalı kamışlar kıyı balıkçılığının profesyonelleri
Ben burdan yola çıktığımda karga bile olmuyor havada. Sarıyer de peynir ve salam mı yenir , Börekçi yokmu orada