hepimizde bir duranLık bir can sıkıntısı huju göstermiş oLmaLı.. ee.. kısır bir sezon gecirmekteyiz, bence güzeLce yada yeniçiftLik tarafLarında hem yüzmece hemde baLık tutmaca organizasyonu yapıLabilLir.. yada haLı saha maçı
c.tesi günü yeniçiftliğe gittim marmara ereğlisinde kıyıdan kefal tutan bir arkadaş var ben ben birşey tutmadım o tarafta ne çıkıyor denizden
Paşam baklavaları ayarla , mangal benden , Çİ küfte Faruk 'tan alem organizasyon görsün Maçta iyi fikir...
Muhakkak boru kurdu ile uzak atış yapın , 4 metre bedene 5- 6 köstek sörkıl , circle 4-5 no iğne . Surf ile tabiki. Sonrada bana dua edin.
Herkese hayırlı akşamlar Bu akşam mesai vardı eve şşimdi gelebildim. Bu saatte bile bile trafik dert istanbulda. Ne olacak bu milletin hali... Bu arada Onnik abiden haber alan varmı? Sağlıcakla kalın
O bişey değil , yarım saat içinde karar verip yaptığımız organizasyonlarda bile o kadar kişi toplayabiliyoruz. Organize et. Destek kolay.
Kolay gelsin organizasyonmu var aslen şöyle bi ramazan öncesi sıkı bi organizasyon yakışır gibime geliyor Okancım ne dersin?
Ayrıca Şu raglou olayına bu günlerde sıkı sıkıya dahil olmuş durumdayım. bunların arasında en çok iş yapan bi model lazım 8,5 cm likler acaba çalışırmı diye düşünüorum biz hep alışmışız büyük olsun muhabbetine ama 8,5 ile bi balık almak dşüncesindeyim bugünlerde deneyen kullanan daim olarak verim alan varmıdır acaba?
haftasonu Mehmet abi ve Onnik abi ile Saroz körfezine kaçalım dedik bugün ama rüzgar haftasonuda çok şiddetli kaçırıcaz güzelim orkinosları idk reeling
Beyaz simli, şeffaf olanları, 8.5 ve 11cm, taşı biliyorsan hele, gayet güzel netice veriyor üstadım. Taşına gelince, gaz kesip dümeni hafif kırınca, kurşun dibe küt değmesiyle, levreğin lammm diye yapışması bir oluyor. Bir tavsiye, azıcık mezgit, sardalya vs. sürüp kokulandırmak daha iyi netice veriyor.